Mohi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Farinal said: bu youtube şuan kapalı mı hala ya ktunneldan falan da izleyemiyorum ben ne biçim ülke burası ya youtube kapalı abi şaka gibi http://www.opendns.com
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Biri cevirmen var demisti de cevirmen yok direk konusuyorlar sah Turkce konusuyor ama anlasilmiyor tam. Sah: Anlamiyorum ne dedigini. Ataturk: Cok tesekkur ederim efendim. Cok tesekkur ederim. Sah: Anlamiyorum gene Ataturk: Tabii, arkadasligimiz cok eski zamandan beri... Cok eski senelerden beri baslamis bulunuyor, bunu sahsen birbirimizi tanimak suretiyle suphesiz cok kuvvetlendirecegiz efendim. Sah: mubarek Ataturke sukran duyuyoruz gibi bisey diyor sallamiyim. Ataturk: Hic suphe yok efendim, biz de butun millet samimi (yada saimi mi?) fikir ve kanaattayiz efendim. Sah: gene anlamiyorum arkadas. Ataturk: Arzu buyurursaniz yukarlari bir gorelim efendim. Sah: Buyrun. Ataturk: Buyrun efendim. Her cumlesi efendimle biten bir insan, memleketi kurtarmis koskoca bir general, cumhuriyetin kurucusu fakat hic kibir yok, burnu havadalik yok o kadar yuce ki, saygi duymamak, sevmemek, onun emrine uymamak elde degil. Bize bugun gelse Ataturk haydi gencler vatani bir kez daha kurtariyoruz dese keske, keske dese kalkip mezarindan, bu vatan icin olmezsem serefsizim.
Öne çıkan mesajlar