sucukekmek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 biraz uzun biliyorum.. :P blog'um da daha fazlasını da bulabilirsiniz.. http://ayrangonullu.blogcu.com teşekkürler.. Meşguliyetler bizi tüketmeden... saatler dalga geçiyor zaman yavaşça geçerken bir fısıltı duyuyorum çalar saatimin sesi olmalı.. ileriye kurduğum saatler beni kurtarıyor beklemekten çünkü vaktin geldiğini anlıyorum aslında hiç olmayan bir plan için... uyanıyorum, yüzümden damlalar akarken gözyaşı ve ter birbirine karışmış ardından bir feryat sesi.. içimden geliyor biliyorum vucudum sağlam belki fakat kalbim.. son feryadını ederken yüreğim ben de son soluklarımı alıyorum senin yokluğunda.. çaresizliğin tam ortasında.. ellerim yukarı kalkıyor yavaşça son dularımı ediyorum.. içinde ne sen varsın ne de ben.. sadece acı olmasın diyorum.. hayatımda çektiğimden daha fazla birde sevdim Allahım diyorum niye bu kadar kendimi bağladım diyorum hayatın iplerine sarılmak varken.. niye ona sarıldım diyorum.. ve bir sessizlik basıyor ortalığı ardından kapı açılıyor.. ve bir ışık.. mum ışığı kadar sönük.. kapının ardında ise bir karaltı.. anne diyesim geliyor.. bakıyorum öylece.. gelen ne annem ne de bir başkası sadece bir karaltı.. karanlığa gömülüyor tekrar odam duygularıma yenik düşüp.. tekrar ağlıyorum.. biraz korku ve biraz heyecan.. gelen pişmanlığımdı belki.. belki yalnızlığımdı.. her daim dostumdu zaten yalnızlık pişmanlık ise senden sonra vardı.. aşk denen duygu saçmalığı ise.. hiç uğrayamadı yanıma vakit bulamadı belki.. belki de ileriye kurduğum saatler onu istemedi.. gelecek planlarımdan vazgeçtiğim anda ise hayat seni fırlattı yanıma vakit bulamadım belki.. belki de gönlün beni istemedi.. zira hayat seni bana verdiği gibi geri aldı.. ama ne gariptir canım hiç acımadı.. zaten bende az olan duyguları tamamen yok etti hayatın saçma oyunları vaktim biterken şu fani dünyada.. tekrar sevebilirim hiç inanmasan da belki meşguliyetler bizi tüketecek.. belki bizi tekrar birleştirecek.. meşguliyetler bizi bitirmeden.. biz onları bitirelim aşkım.. böylelikle kavuşuruz.. bir sonraki kurduğum saatin.. o cılız, zor duyulan sesiyle uyandığımızda.. Oğuz Karabulut 18 ocak 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar