fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 velet çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ginaly said: lafın gelişi fakir işte, AB grubunun dipleri ve C işçi sınıfı. C1, hatta C2 diyelim, B almaz mondi. ondan gayrısı tamamen doğru, tamamen başarılı analizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ema abla su ginaly yi işe al sen de kurtul biz de kurtulalım artık sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Bence kız pek ümit vaadetmiyordu ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 oha ya nasıl bir reklamdır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 yıllarca annemle okey oynarken lanet ettiğim şarkıdır bu nefret ederdim anneme derdim hep nolur söyleme diye.. şimdi de reklamı gördükçe söylüo delleniorum. şarkının aslı bilmeyenler için: kızım seni ömer'e vereyim mi? istemem babacığım istemem onun adı ömer gelir beni döver istemem babacığım istemem böyle 3-5 isim daha var hepsine bi kulp takıo çok bilmiş kızımız.. baba da nasıl bi babaysa kızına isim sayıp duruo fln alın bu kızı üstüne para vericem misali bıkmış demek ki adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 toplumun örf adetlerin çok uygun bi şarkı. babası kıza sahip ve kızı verecek. sosyal mesaj içeren bu postumdan dolayı çok özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 şarkının sözleri buldum hatun parası olanı istiomuş o zaman da aynıymış pehh :D Kızım seni Ali'ye vereyim mi İstemem babacığım istemem Onun adı Ali alır eder deli İstemem babacığım istemem Kızım seni Ahmed'e vereyim mi İstemem babacığım istemem Onun adı Ahmet alır verir zahmet İstemem babacığım istemem Kızım seni Yaşar'a vereyim mi İstemem babacığım istemem Onun adı Yaşar alır beni boşar İstemem babacığım istemem Kızım seni Ömer'e vereyim mi İstemem babacığım istemem Onun adı Ömer alır beni döver İstemem babacığım istemem Kızım seni Engin'e vereyim mi İsterim babacığım isterim Onun adı Engin babası zengin İsterim babacığım isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 arkadaşım bu reklamın seçmelerine gitmiş. sonra reklamın nasıl olduğunu öğrenin ben oynamam bu reklamda bu ne demiş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Bak adamlar reklamını yaptı bizde burada bu reklamı konuşuyoruz bu arada mondiyi de görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar