Brooklyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 The Clash-Should I Stay Or Go Now bu şarkı tarzında şarkı arıyorum!bildiğiniz var mı hiç? :)[signature][hline]Viva La Résistance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brooklyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 hiç mi yok? :( :)[signature][hline]Viva La Résistance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 dediğin şarkıyıda bilmediğim içib bişey diyemiyorum =)[signature][hline]Alexi_Septimus> Adresimi veriyorum isteyen gelir bakar memelerime ama 5 kağıdınızı alırım 26/05/2004 tarihinde #gecevardiyasinda gerçekleşmiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brooklyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 çek dinle bu şarkıyı söyle o zaman :).[signature][hline]Viva La Résistance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 sex pistols-god save the queen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fixx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 abi senin dediğin şarkı 1970 - 1980 punkından tam olarak ne istediğini sölesene o ritimdemi yoksa o dönemden mi istiorsun bu arada dediğin şarkı gerçekten de güzeldir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar