RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 selamlar, online demigod oynamak isteyenler varsa; http://www.gameranger.com/ siteden indirip kuruyoruz programi , bi uyelik aliyoruz yukleme sirasinda. patch yapmıyoruz demigod'a su anda buyuk kesim v.91 oynuyor. oynayanlar ; game ranger da beni eklesin , nick = artif3x 2on2 yapıorz genellikle ping problemi olmuyor..Tr den olursa 3on3 falanda yapabiliriz. bekleriz... iyi günler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 10 yil once macimde kullaniyodum o programi. windowsa da yapmislar demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bende demigodla beraber kullanmaya basladim , basit ve pc ye yüklenmeyen bir program hosuma gitti , mesaj sesleride x-fire gibi rezalet deil :P gunde yaklasik 6 7 maç kafadan yapıyoruz, hamachiyle ugrasmasin kimse die topic actim.beni eklemeniz yeterli edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bu arada , find user dan artif3x bulunmuyorsa; acc id : 365123 den ekleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 hamachideki gibi lan mantığında mı oynanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 gibi gibi :D room aciyorsun oynayacaklar girio oraya , sonra direk host baslatio otomatik olarak giriosun oyuna direk , hamachiden zahmetsiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 kurdum programı da demigod'u versiyon 0.0001 görüyor ne iş, exe'den mi acaba? bi de account id 25625, yıllanmış resmen 500klar arasında aheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ekledim seni , online olunca deneriz ama daha once online denedinmi demigodu ? problemmi yaşadın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bendeki demigod version u 0.0.0.1 bunu nasıl v91'a patchlicem hic bi yerde bulamadım patch dosyasını ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 o dandik release, git başka demigod bul. patch falan olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ya 2 tane indirdim 2 side dedigin dandik version cıktı varsa bi torrent link i yollarsan pm den cok guzel olur. tsk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar