Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Sereglin said: 850-420-210. saka mi bu. 420 ne abi, ilk defa duydum gördüm? hangi vasıtada bastı onu? kıtalar arası otobüslerde aktarma olmuyor, nasıl 420 basabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 gercekten saka gibi, bindigim hat fix otobus-metrobus-otobus. bu basima bir kere daha gelmisti ama 420 nedir ya. bir de paranoya oldum artik boyle ben basarken metrobuste giselerden gecmis 2 cocuk vardi boyle arkadaki akbil dokundurup parani kontrol etme girisine surekli parmaklariyla basiyorlardi. paranoya direkt acaba bunlar yuzunden mi bole bir sey oldu diyorum. hatta bugun ozellikle gittim eski tarz giselerden gectim cunku bu 850x3 durumu yeni tarz elektronik kartli giselerde olmustu. benim akbil cidden bozuk saniyorum. degistireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 evet bir suredir yaptigim denemeler sonucunda gorduklerim soyleydi: sanirim 10dk nin altinda olan seferlerde artik aktarma islemiyor. Ozellikle kullandigim eski tarz akbil giselerinden gecerken bu durumda benden aldigi para her zaman 420kr oldu. Ama simdi nerdeyse cogu giseyi ozellikle metrobuslerde e-bilet sismine uyumlu giseler haline getirmisler ve bu giselerden 10dk'dan az bir surede yaptiginiz aktarmalarda yine 850kr aliyor. Kisacasi gizli bir zam durumu oluyor. Hadi tamam sonucta artik okulum bitiyor vs ama salak yerine koyuluyoruz hic bir aciklama yok bu konuda. Metrobus hattina ulasmasi gereken bir kisi icin bu durum sacma bir hal aliyor ama yapacak bir sey yok. Basin Sitesi - Zincirlikuyu - Besiktas hattidir bu benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 hmm yeni zam mam geyigine duzeldi sonunda bu olay. artik otobus 3-4 dk da surse duzgun bir sekilde aktarma yapiyor. biravo IETT onca zaman somurdun milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 benim başıma gelmedi hiç ama ben bir aktarmadan fazla yapmıyorum genelde. o 15 dakika olayı herhalde arka arkaya basınca aktarma yaptırmamanın bir varyasyonu gibi heh ama 15 dakika çok 1-2 dakika yeter bence. yani vatandaşta oturup herhalde her durağa bir arkadaşını çağırıp bütün arkadaşlarını aktarmalı bindirecek kadar organize psikopatlıklar yapacak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar