pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Merhaba arkadaşlar. Elimde bir Türkiye haritası resmi var fakat bir türlü Photoshop'ta perspektif ekleyemedim buna. Türkiye haritası üzerinde insan figürleri olacak dolayısıyla haritanın şunun gibi bir hale gelmesi lazım. Warp ile biraz benzettim de yamuk yumuk oluyor, direk yapma yolu yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 resmi verme imkanın var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 abicim warp'ı buldun da o menüde, perspektifi nasıl görmedin? aynı yerdeler?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Abi bakıyorum da yok perspektif diye bir şey :D Olmazsa resmi koyayım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 koyuver resmi sana zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Tamam yaptım, edit > transform menüsünde varmış perspektif diye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 pekaziz said: Abi bakıyorum da yok perspektif diye bir şey :D Olmazsa resmi koyayım buraya. bu ne ya hangi menü bu böyle? versiyonun nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ahah şimdi gördüm o menüyü. kaç senedir kullanıyorum, hiç dikkat etmemiştim ya. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Warp'ın kendi menüsü, warp seçenekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ne günlerdi ya çocukken warpı powerpointte wordart için kullanırdık . İnsan sevindirik oluyodu şekilli yazı yazdığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Ulan RSS feedde ikide bir bu topic çıkıyo uyuz etti. Tamam işte be geldim burdayım. O kadar yıl kullanmama rağmen bu menüyü görmemiştim, mutlu mesut yaşıyodum ama. Ne istiyosun benden RSS?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 vanishing point işini görebilir. filter altında buradan kısaca ne işe yaradığına bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar