Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Locked Account açmak


Ganigani

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar yıllardır forumu zevkle takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum. benim 2 yıl öncesinden kalma bi lvl 70 mage'im var.o dönem kredi kartı işlerinden anlamadığım için 4 arkadaşın accountu bir karttan ödemiştik. Blizz abilerde kıllanmışlar kitlemişler accountu. Tabi o zmn mailde atmışlar işte kimlik kart fotokopisi fln istemişler. Ama kartı bulmam imkansız, pederin kart. şimdiki accountumu kendi kartımdan ödüyorum.

Çevreme sordum ama bulamadım, acaba aranızda böyle bir accountu skype dan arıyarak alabilen olmuş mudur? arasam blizzardı, kimlik kopyamı göndersem işte şu tarihlerde ödendi diğerleride benim arkadaşlar şöyle karakterler var, şimdi kendim ödiycem kart babamın üstüne fln inandırabilirmiyim?
Yada bunun başka bi yolu varmıdır?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ganigani said:
ya aradım konuştum, mail attılar kimlik resmi bide cdkey i istediler. Evde 4 wow var hangisi hangisinin çözüyim yolluycam ^^


şimdi actırmak istediğin acc için wow-europe sitesinden girip retrive pass yaparsan orda cd - key soruo deneye deneye bulabilirsin hangisinin doğru olduğunu. Biz de cd-keyini karıstırdığımız bi acc için o yöntemi kullanmıştık :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar benimde bu tarz bi olay arkadaşımın başına geldi.yeni topic açmiyim burda sorayım dedim.Yaklaşık 2 ay önce normal wow classic aldı ve 1 aylık beleş oynamaya başladı.2. aya geçtiğinde kredi kartı bulamadığı için ödeyemedi.şimdi de kredi kartı bulmuş tam ödeme yapacakmış ki accountun locked oldugunu öğrendi.hiç bi şekilde powerlevelling,gold satma veya exploit program kullanmayla işi olmamıştır.hacklenip girilme olanağı oldugunu da sanmıyorum çünkü 1 aylık deneme sürümü bitene kadar hep oyundaydı.şimdi sormak istediğim arkadaş bu accountu nasıl açtırabilir ? ne yapması gerekiyor?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...