HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 firefox aekmeler açıkken kaydet ve çık a tıklayıp çıkıyorum.laptopa reset attıkdan sonra firefox açdığımda bomboş bi ekran geliyo sekmeler geri gelmiyo, nasıl düzeltirim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ayarlarda son açık kalan sekmelerden devam et filan var ordan olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 yok bulamadım öyle bi yer. edit:buldum şimdi ama yok fayda etmiyo buda. tekrar açdımda sekmeler yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Ben bir ara yapmıştım,sonra reinstall edince kayboldu şöyle bir yöntem dene: ctrl+alt+del ile işlemlerden firefox.exe'yi kapat.O beklenmedik bir kapanma oldu kurtarıyım mı sekmeleri diye sorar bir sonraki açışında. Edik: Dur tekrar yaptım yazıyım 1.About:config'e gir adres yazılan yere yaz yani. 2.orda tepede arama çubuğu gibi birşey var oraya resume yaz. 3.browser.sessionstore.resume_session_once diye bir ayar var onu true yap. bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bunuda yapdım ama true yapdığım yeri save lemiyor kapatıp açıp bakdımda false yazıyo hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 doğru ya bende şimdi fark ettim savelemiyor ayarı bilmiyorum neden.Çözene kadar ctrl+alt+del'i kullan şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Tamam şöyle yapıyorsun: Browser.startup.page bu değeri 3 yap bidaha dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 buldum sonunda lanet olası çözümü.hiç karıştırmadığım default gelen saçma bi ayar. araçlar / seçenekler /gizlilik / firefox u herkapadığımda özel verileri temizle diye bi tik var altta onu kaldırınca düzeldi. http://support.mozilla.com/tiki-view_forum_thread.php?locale=en-US&forumId=1&comments_threshold=0&comments_parentId=55062&comments_offset=20&comments_per_page=20&thread_style=commentStyle_plain teşekkürler uğrastırdım senide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar