DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 deathlord, sen diyosun ki denizli ilk yarida geldi , tamam dogru fakat takimin cehresinin degismesi hemen mumkun olan bisey mi, yeni teknik adam, teknik ekip, bunlarn hepsi yeni geldi ve besiktas 2yarida farkini ortaya koydu, bence denizli ertugruldan cok daha basarili ve gelecek icin guven veriyor, yapilan transferlerde eminim onun istekleri dogrultusunda olumlu transferler, gelecek sene bu senekinden cok daha iyi bir besiktas izlicemi dusunuyorum ben kisisel fikrim.. ayrica sampiyonluk konusunada deginim, muhtemelen sivas %80 sampiyon olur diye dusunuyorum.cunku tum maclarimizi kazansak bile sivasin puan kaybetmesini beklemek zorundayiz.fiksture bakinca bu da zor gozukuyo.belki galatasaraya karsi kaybedebilir ki bu da ne kadar mumkun olur ne tur oyunlar doner bilemiycem,keske son macinda gs yerine fenere karsi oynasaydi sivas..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 DeathLord said: Bu kondisyonlar Ertuğrul gitti diye mi düştü? Hey allahım... Ertuğrul oyuncu istemedi mi sanki? Kaç para harcandı sezon başında o takıma ? Kaç para harcandı devre arasında o takıma? İyi beşiktaşlılar şu rakamları koysun buraya da bi görelim... Sanki Yusuf'u aldı beşiktaş sezon başında da Ertuğrul istemedi. evet ertuğrul istemedi. ertuğrulun istediği bölgelere transfer yapıldı. cisse'nin yerine adam düşünmedi bile ertuğrul bırak yanına 2. adam almayı. kondisyonlar ertuğrul gitti diye mi düştü diyorsun? ne alaka?!?! aksine ertuğrul gitti diye arttı. çünkü ertuğrul profesyonel kadrolarla çalıştırmıyor. Mustafa Denizli'nin yardımcısı ise adını vereyim hatta Stefano Marrone Roland Koch'la birlikte belki de bu ülkeye gelen en iyi kondisyonerlerden biri. Kendisi scala zamanında da çalışmıştı bizde bir ara hala kaç para harcandı sezon başında diyorsun. önemli olan bu zannediyorsun. sen önemli bölgeye transferini yap çok yüksek olsun transfer bedelin. ben istikrar koruyacağım diye bazı adamlardan vazgeçmeyen zaten ertuğrul ertuğrul çıkıp sinan enginle çok iyi anlaşıyoruz, sinan enginin burada olduğundan mutluyum diyeceğine, kamplara hoca getirip futbolcuları okuyup üfleteceğine işine baksaydı da takımdaki eksikleri görüp önlem alsaydı. sezon başını da hatırlıyoruz şimdiyi de biliyoruz. nerede sezon başındaki takım nerede şimdi 90.dkda bile mücadele eden koşan takım. maç başına 3 gol ortalamasını geçmişiz sene başında maç başına 1 gol gören de yusufun transferinin çok zor olduğunu sanır. hala anlamamışsın mustafa denizlinin transferdeki başarısı yusufu istemesi değil, delgadoya alternatif bir adam istemesi. aynı şekilde ernst'i istemesi değil o bölgeye adam istemesi. tek cisseyle yetinmemesi. ha doğru bölge tespitlerinin yanında nokta atışı transferler oldu ama olmayadabilirdi önemli olan o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Hakikaten anlamıyorsun sen.Ertuğrul beşiktaştayken beşiktaşın kondisyon problemi mi vardı? Bu kondisyon ne menem bişeymiş ki ertuğrul gidince ertuğrulun demode yöntemleri yüzünden düşüp ligin 2. yarısı mucize şekilde yükseliyor. Ertuğrul futbolcu istemedi mi? Ne aldılar Higuain. Yahu kim istemez Yusuf'u? Ne aldılar Ertuğrul'a ? Ertuğrul'a oyuncu istemiyorum de diyorlar o da çıkıp öyle diyor.Takım içi güvensizlik oluşmasın oyuncuların morali bozulmasın diye çünkü oyuncu alıcağı falan yok beşiktaş'ın. Morinho hala transfer istiyor dünyada transfer istemeyen td mi var? Neyse siz gözlüklerinizle izleyin.Beşiktaşın kendi yetiştirdiği Ertuğrul harcandı gitti. Mustafa Denizli kurtarır geleceğini beşiktaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Ertuğrula rahat hükmedebiliyordu yönetim. Mustada Denizli'ye yemiyor öyle. aradaki fark bu. ayrıca bjk nin kondisyonu iyiydi Ertuğrul Sağlam döneminde ama şimdi daha da iyi. 60 dk yürücek hali kalmayan fb ve gs düşünsün bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ertuğrul döneminde kondisyon vardı olmasına, ama takımda kazanma inancı ve takımdaşlık duygusu eksikti , 90 dakika gol atmak için bu kadar ısrar inanç yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ertuğrul'un otorite eksikliği ve tecrübe eksikliği vardı diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 kondisyon olayını konuşuyorlardı geçen gün tvde mustafa denizli özel ekip kurmuş bu iş için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 DeathLord said: Hakikaten anlamıyorsun sen.Ertuğrul beşiktaştayken beşiktaşın kondisyon problemi mi vardı? Bu kondisyon ne menem bişeymiş ki ertuğrul gidince ertuğrulun demode yöntemleri yüzünden düşüp ligin 2. yarısı mucize şekilde yükseliyor. Ertuğrul futbolcu istemedi mi? Ne aldılar Higuain. Yahu kim istemez Yusuf'u? Ne aldılar Ertuğrul'a ? Ertuğrul'a oyuncu istemiyorum de diyorlar o da çıkıp öyle diyor.Takım içi güvensizlik oluşmasın oyuncuların morali bozulmasın diye çünkü oyuncu alıcağı falan yok beşiktaş'ın. Morinho hala transfer istiyor dünyada transfer istemeyen td mi var? Neyse siz gözlüklerinizle izleyin.Beşiktaşın kendi yetiştirdiği Ertuğrul harcandı gitti. Mustafa Denizli kurtarır geleceğini beşiktaşın. ya yürü git sırf fetocu diye savunuyorsun adamı. yusufu kim istemez ne demek? niye istemedi gs,fb o zaman? yusufu beşiktaş transfer ettiğinde herkes götüyle gülmedi mi? hala bana isim veriyorsun ben bölge transferi diyorum bir halt bildiğin de yok higuain diyorsun. higuainin alınma sebebi transfer hiç yapılmayacağına bari alalım deneyelimdi yabancı kontenjanı devre arasında boş kalmasın diye. Ertuğrul da Beşiktaş altyapısından filan değil yetiştirdi filan diye boş palavraları geçelim. Ertuğrul Beşiktaş'ın çocuğudur uzun yıllar hizmet etmiştir ama Beşiktaş'a zaten dönemin rekor transfer ücretiyle gelmişti kendini kanıtladıktan sonra sen zaten sezon başındaki kondisyon durumuyla şimdiki kondisyon durumu arasında fark yok diyorsan yalan söylüyorsun çünkü bu farkı anlayamayacak birinin internet filan kullanabileceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Şimdi ne alakası var fetocuymuş diye savunuyormuşum. Nasıl dengesiz bi mantık yürütme bu? Bak internet kullanabiliyorum Beşiktaş'ı yakından takip ediyorum diyorsun.Ertuğrul Sağlam için kaç paralık transfer yapılmış?Mustafa Denizli için kaç paralık transfer yapılmış? Ben Ertuğrul'u savunmuyorum Denizli denen ikiyüzlü adamın bu kadar şişirilmesine kızıyorum.Aynı yüzsüz adam ligtvde yorumcuyken bu takımın hiç oyuncu eksiği yok herşeyi tamam sorun Ertuğrulda diyebiliyordu. Gelip devre arasında sakat yokken formsuz yokken tutup da o kadar para harcayıp transferler yapılıyorsa burda bi gariplik göremiyor musun sen? Delgado'yu sakat sakat oynatıp adamın form grafiğini düşüren de Mustafa Denizli'nin kendisi. O adamın nerdeyse yarım sezon sakat sakat oynatıldığını da biliyorsun sanırım iyi beşiktaşlı. Ama biz bunları dile getirdik ya Fetocu olduk ne diyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Delgado sağlam oynasa ne olur sakat oynasa ne olur. yalanın önde gideni kendisi. Mustafa Denizli'ye ikiyüzlü demek garip olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 DeathLord said: Şimdi ne alakası var fetocuymuş diye savunuyormuşum. Nasıl dengesiz bi mantık yürütme bu? Bak internet kullanabiliyorum Beşiktaş'ı yakından takip ediyorum diyorsun.Ertuğrul Sağlam için kaç paralık transfer yapılmış?Mustafa Denizli için kaç paralık transfer yapılmış? Ben Ertuğrul'u savunmuyorum Denizli denen ikiyüzlü adamın bu kadar şişirilmesine kızıyorum.Aynı yüzsüz adam ligtvde yorumcuyken bu takımın hiç oyuncu eksiği yok herşeyi tamam sorun Ertuğrulda diyebiliyordu. Gelip devre arasında sakat yokken formsuz yokken tutup da o kadar para harcayıp transferler yapılıyorsa burda bi gariplik göremiyor musun sen? Delgado'yu sakat sakat oynatıp adamın form grafiğini düşüren de Mustafa Denizli'nin kendisi. O adamın nerdeyse yarım sezon sakat sakat oynatıldığını da biliyorsun sanırım iyi beşiktaşlı. Ama biz bunları dile getirdik ya Fetocu olduk ne diyelim... bu yüxden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 gelecek sene beşiktaşı avrupada yusuf mu kurtaracak? delgado'yu bir kalemde harcamayın derim beşiktaşlı arkadaşlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 o kadar para harcayıp? Bak şimdi şunu da unutmamak lazım. Mustafa Denizli ne kadar beşiktaşlı da olsa, asla klübün için bilemez. Dışardan onun analizi öyledir ama takımın içinde transfer olduktan sonra bazı şeyleri görmüştür ve dışardan bakıldığı gibi olmadığını anlamıştır. Ayrıca Ertuğrul Sağlam tello'yu sol bek denerken, MusTafa Denizli forvet arkası bile oynattı ve daha çok verim aldı. Bazı şeyleri bilemeyiz, klübün içi nasıldır ne oluyordur filan. Ernst'in bonservisi ucuzdu, kendisini en çok kazanan Alman oyuncu haline getirdik sadece :p Böyle oynasın bende para veririm adama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Ben Mustafa Denizli kötü demekten çok Ertuğrul'u bir kalemde harcamayın demek istiyorum burda.Gerçekten büyük adaletsizlik var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Kendi adıma söyliyim, umarım gelecek yıllarda Ertuğrul yeniden bu takımın başına gelir. 2 kere büyük haksızlık yapıldı adama, daha da yapılmasın. İlk geldiği günden beri şunu derim; Bjk'ye erken geldi. Ama Ertuğrul'un hatası yukarda denildiği gibi kondisyonerle çalışmaması ve kendi çalıştırması. Mustafa Denizli'nin bjksinde son dakikaya kadar koşan bi takım var. Bunun motivasyonla da alakası var tabi. Ertuğrul Sağlam biraz yabancı oyunculara hükmedebilmeside lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar