Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hangisini sizce daha iyi ben daha yeni 14 oldum ve flight i sectim ama oldukca yavas gidiyorum gibime geldi oysa ziplayanlar deli hizli bir sekilde yol aliyor.

ziplama secen oldumu?[signature][hline]Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy
Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine
Co-Founder Of TURK Clan
Loyal Protector Of Hi'lal City
Mesaj tarihi:
said:
DooMKaiseR, 27 Mayıs 2004 14:19 tarihinde demiş ki:
hangisini sizce daha iyi ben daha yeni 14 oldum ve flight i sectim ama oldukca yavas gidiyorum gibime geldi oysa ziplayanlar deli hizli bir sekilde yol aliyor.

ziplama secen oldumu?

enhencment flight speed al o hızını artırıyor...[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse
Mesaj tarihi:
Şimdi arkadaşlar öncelikle şunu belirtiyim. Oyunda 4 çeşit transportation skill var:

1. Fly : Bildiğimiz süpermen misali uçma. En güvenli transport. yüzlerce metre yüksekten uçarak hiç agro almadan dolaşabilirsiniz. Hover alt yeteneği size saldırıda defans özelliği kazandırır. Ben şu an bunu seçtim.

2. Teleport: Görüş menzilinizde olan alanlara teleport olabilirsiniz. Gruptaki arkadaşlardan biliyorum, en hızlı transportation teleport. Fly gibi yükseklerden gitmeniz mümkün. Alt yetenek teleport other, haritada başka bi yerde olan bir arkadaşınızı yanınıza teleport etmeniz mümkün. Özellikle grubu biraraya toplamada süper etkili.

3. Super speed: Normalde her karakterde olan sprintin belki de 10 misli hızlı hali. İnanılmaz zevkli bi olay. Hızlı olduğunuz için moblardan çok agro almıyorsunuz ama yere bağlısınız. Bu da bozuk terrainli alanlarda (boomtown, faultline gibi...) biraz sorun yaratabilir.

4. Super jump: Bunu sinemalarda oynayan "Hulk"da hulkın ilerlemesi olarak düşünün. Bir anda çok uzak mesafelere zıplayabiliyorsunuz. Fly la super speedin arası gibi bi olay. Alt yeteneği combat jump diye geçiyo, savaşta size defans kazandırıyo ama bu yeteneği çok tercih eden yok.

Alt yetenek dediğim skilleri 6. seviyeye ulaştığınızda kazanıyorsunuz. Ana yetenekleri de 14. seviyede alabiliyorsunuz.[signature][hline]Devvo Ki'yyst, Eclipse
Mesaj tarihi:
Bir şeyi belirtmeyi unutmuşum, alt yeteneği almadan ana yeteneği alamazsınız. Yani bahsettiğim fly, super speed, super jump ve teleportu level14 olduğunuzda almanız için öncelikle alt yeteneklerini 6,8,10 ya da 12. seviyelerinizde almanız lazım.[signature][hline]Devvo Ki'yyst, Eclipse
Mesaj tarihi:
teleport daha ii gibi hem daha karizmatik =)

bole gelirsin adamin yanina.. korum dersin bye dersin gidersin hehe =) hemde bole mage tipli herolar icin daha gercege uygun diye dusunuyorum..
Mesaj tarihi:
Jump alman daha iyi çünkü;

1- Jump ile gelen Jump Kick ve Jump'ın ilk hali 14. lvl a kadar işini fazlası ile görmekte. Özellikle Jump'ın ilk halinin sana sağladığı vurulmanı zorlastiran ozellik çokça hayatını kurtaracaktır.
14. Level'a gelince alacağın aşmış jump özelliğin ile hem zor durumlarda tek zıplayısta moblardan kacman kolaylasiyor.

Jump kısaca hem "ucup" hem yuruyebilecegin tek özellik.
Çok kullanılmaması ise karizma mevzusundan kaynaklanmaktadır. Jump seçtim aşırı memnunum tavisye ederim.

[Bu mesaj Caine tarafından 27 Mayıs 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bide sole bi olay vardir oyunda kesin..herkes ucuyodurbenimde aklima ilk ucma olayi geldi ama teleport falan daha karizmatik gibibi orda sin bi burdasin falan =)hele sole bi olay varsa hastasi olurum(ilerde pvp acildiginda) oyunun adam sana ucarak dalmaya geliyo isin lanip arkasina gecip arkadanDAANN diye vuracan kafasina =)
Mesaj tarihi:
beyler bende coh u ciddi ciddi dusunmeye basladim cok zevkli diye duydum pvp flm simdilik yok galiba ilerde olcak galiba nasil oyun zevkli mi baya free trial flm olsaymis keske simdi 50 dolar werip de begenmezsem kotu olur diye fikrinizi aliyim dedim..oynamadigim mmorpg kalmadi bu cok ilginc bir tad olabilir
Mesaj tarihi:
arkadaslar sole bi hero dusundum nasil sizce?

mutant/scrapper ilerdede super jump almayi dusunuyorum bi nevi wolverine gibi bisi ama nasi olur guzel olur mu bilemiyorum?

her oyundaki gibi ranged karakterler bu oyundada cok mu ii?
Mesaj tarihi:
Dark, sana daha güzel bişi diyim mi:

Wolverine gibi ellerinden 3 pençe çıkarabiliyosun. :lol:

Hangisi power groupdu dur araştırıyım...

Claws/Fangs olması lazım ama emin oliim.[signature][hline]Devvo, Blaster-Magic, Justice
Mesaj tarihi:
ismime uygun bisiler almam lazim baska isim secmem tam hero gibi ismim va ama kotu adam acabilsek daha guzel olurdu ismim magic li bisi acacam da flight mi teleport mi orda kaldim help plz =)magic diyince teleport daha guzel g ibi ama teleport unda def i falan yok galba?

[Bu mesaj Way tarafından 28 Mayıs 2004 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Way, 27 Mayıs 2004 18:46 tarihinde demiş ki:
bide sole bi olay vardir oyunda kesin..herkes ucuyodurbenimde aklima ilk ucma olayi geldi ama teleport falan daha karizmatik gibibi orda sin bi burdasin falan =)hele sole bi olay varsa hastasi olurum(ilerde pvp acildiginda) oyunun adam sana ucarak dalmaya geliyo isin lanip arkasina gecip arkadanDAANN diye vuracan kafasina =)

Malesef bu mümkün değil, örnek oyunda teleport olabilen sorcererlar var, sen powerini seçip yapmaya başladığında teleport olursa; eğer yakınındaysa vurursun, uzak bi yere teleport olursa out of range mesajı alırsın, saldırı iptal olur.

Yani, teleport oliim arkasına geçip vuriim diye bi olay yok. Mobu kliklediğinde target oluyo, ekranda takip edebiliyosun.

Oyuna başladığınızda anlıcaksınız zaten anlattıklarımı.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
  • Yeni Oluştur...