pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Merhaba arkadaşlar. 1-2 aydır sol alt tuşumda temassızlık vardı, arada gidip geliyordu. Bu sabah itibariyle tuş hakkın rahmetine kavuştu (dizüstü bilgisayar bu arada). Garantisi hala devam ettiği için gidip yaptırabilirim. Fakat şu aralar bilgisayar kullanımım çok yoğun olduğu için 1 hafta bile teknik serviste kalmasına razı olamıyorum. Sorum şu, bilgisayardaki herhangi bir duşun fonksiyonunu başka bir tuşa atayabiliyor muyuz? Yani -atıyorum- FN duşuna bastığımda alt tuşuna basmışım gibi yapabilir miyim? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Keyboard remapper diye aratınca epey yazılım çıktı karşıma. http://www.sharewareconnection.com/download-keyboard-remapper-from-sharecon.html Bunu kullanarak hallettim sorunumu. Yine de teşekkürler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar