Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 bunları açınca kendiliinden kapanıolar direk, naapcez ? format atmadan once de acamassın yetkin yok diodu sistemdeki tek acc ye (home edition dı) .. xp pro yukledim simdi de bu oluo, windows benle dalga mı geciyo ?[signature][hline]in god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Worm/Trojan benzeri bişi olabilir. Tarama yap bence. Her ne kadar angarya gözüksede internet sitesinde java ile tarama yapan siteler var, ordan yaparsan silemeseler bile ne olduğunu bilgisayarda görebilirsin. www.pandasoftware.com 'de onlincescan var.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Sanırım trojandan kayaklanıyor. Bende geçen windowsa sırf bu olay yüzünden format attım.[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokcan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 xp yamasını indir,bi worm bu açığı kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bazı tur trojanler exe dosylarını bozuyor.antivirxp adlı program ile kaldırmıstım trojanleri bi dene derim.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar