Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Merhaba, Özelikle Öss ye giremler bu sene giricek olanlar iyi bilirler o yuzden buraya yazam dedim. 2 sene sonra öss war bu senede fen veya tm flm secıcem. Aklımdaki mesleklerde ekonomi/finans ve muhendıslıkler var. Fen bölümü seçersem ekonomi ye de müh.lere de girebiliorm di mi? Misal atıyorum bi şirkette yonetıcı sınıfına gecıp yuxelmek ıcın müh okumus ve işletme mastırı yapmıs bırımı daha avantajlıdır yoxa ekonomi okuyp mastır yapmıs biri mi? Ya da en iyisi aramızda Ekonomi / finans menzunu varsa memnun mdr deıl mdr napıo ne edıyo yazarsa sevınırm. ( Bu ekonomi finans işine merak sardım da onu okursam unıv de hayatımı kazanabılr mym yukseleblr mym onu merak edıom kısacası ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bi şirkette en avantajlısı o şirketin konusu olan mühendisliği okumuş üstünede İşletme lisansı yapmış kişilerdir.[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 +1[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Şimdiki sistemde FM oku hem ekonomi hem de muhendislige girebiliyosun ama yeni YOK tasarısına göre FM'den ekonomiye girmeye çalışırsan puanın düşüyo, ama bu tasarı veto edilcek karambol olcak falan filan sonuçta ne olcak bilmiyorum :( Ne yapmak istediğine göre değişiyo; bankacı olcam diyosan ekonomi+işletme daha ii gidebilir ama bi şirkette çalışçam diyosan mühendislik+işletme de uyar. Ya tam da yanıtlayamıycam sorunu önce bi uniye girelim görelim sora daha rahat cevap veririz sen dur bekle ben geliyorum şimdi :-P Lise hayatından beklentin rahat oliym endişesi ise TM daha uygun kaçar ama istediin bu degilse o zaman senin için FM daha uygun bi yol olabilir. Yani mühendislik + işletmeden bahsediyosan baştan yavaş yavaş kasman lazım. Umarım yardımcı olabilmişimdir önemli mesele çünkü yanlış karar verince hoş olmuyo.[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Finans seç... İstanbul Üniversitesi İktisatı yaz. Tavsiyedir:)[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ah ulan istanbul iktisatı yazmadım şimdi rusların arasında antalyada kaybolup gidecem.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Tam olarak olayım kim çok kazandırıyosa o deil. Ekonomi de gözüme hoş geliyo mate/bilg müh leri de.. Ama sıradan bi müh olarak kalmak yerine yukselmek yonetıcı sıfatına erişmek isterim. Ogrenmek istedigim ekonomı bitiren biri mi muh+işltme mastır lı biri mi iş hayatında yonetıcılık ıcın daha uygun goruluo. Ark ın dedigi gibi muh+işletme heralde babam da oyle diyo :) İki meslegi de severek yapabılecegıme ınanıorm. Neyse daha onumde zaman cok 2 sınden birini secerım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Her iki yoldan da yönetici olabilirsin. Ancak yönetici olmak dediğin 30-35den sonra başlar. Mühensilikte yönetici veya müdür olman daha uzun sürer Finans ve İktisatta ise bu süre daha kısadir.[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 otel müdürü olmak istiyosan inşaat mühendisliğine gidip işletme üzerine yüksek lisans yapacaksın.sonra antalyaya geleceksin bi otel inşaatında şantiye şefi olarak çalışacaksın.patrona yağ çekeceksin inşaat bitene kadar sonra otel bitince otele müdürsün. antalyadaki otellerin %70 inin müdürü şantiye şefliğinden gelme inşaat mühendisi.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: fizban, 27 Mayıs 2004 20:10 tarihinde demiş ki: onlarca insan tanıyorum, elektronik endüstri işletmeye yerleşmişler, ilk 500 de oluyor bu insanlar, sonra tarih, politika ne güzel diyenler, yok efendim uluslararası ilişkiler istiyorumlar, banane efendim ben matematik okuycamcılar olarak ayrılıyorlar. acaba kim? :)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: fizban, 27 Mayıs 2004 20:10 tarihinde demiş ki: adam gibi bir üni.de okursan, kendini geliştirirsen mesleğin ne olursa olsun adam gibi kazanırsın. +1 bak bna işletme menzunuyum ama işimde de gayetr başarılıyım(gıda üzerine) ama gıda mühendisi ya da ziraat mühendisi değilim[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 2 SENE SONRA Giremiyorsun Sayisalsan isletme ekonomi iktisata falan kalkiyor ortak alanlar secimini ona göre yap[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar