vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 sevgili patiler, 6 ay önce bi pc aldim. son 2 haftadir durmadan kitlenmesi üzerine format attim. format atali 3-4 gün falan oldu ama, iki kere kitlendi bunun üzerine. kitlendigi zaman da hic bisey yapamiyorum. anca resetle cözülüyor problem. neden kaynaklaniyo olabilir sorun? ben ramin bozulma ihtimali üzerinde durdum daha cok. ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ram bozulmuş olabilir. çıkar tak tüm parçaları bir edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 nille: mal. tamamen sil bari sdflökfds düzgün mesaj yaz, cümle kur noktalama isaretleri hede hödö yazmistin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Sevgili Emre, anatomi de calisayim mi? ay fesupanallak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar