odchu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 treasure hunter mı hawkeye mı ? treasure hunter çok yüksek zarara sebep olabiliyor, hawkeye ın ise sadece stun shot ı bile yeter zevkli bir oyun için ama para sıkıntısı baş ağrıtabilir; ayrıca party lerde pek arana kişi olmuyorsunuz.. hangisi? Yardımlarınızı bekliyorum...[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 onlar neee? :P[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 tıreyjır hantır tabiki backstab ve deadly blowu ben olsam hiç bişiye değişmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 dagger pek gitmiyo human olunca elf (kambur elf degil yakışıklı elfler) criticalları varken human açmazdım ben ama tercih senin yinede ehe gerçi ilk charım treasure hunter olacaktı hatta ismide kimse kapmadan almıştım Garrett eheh[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük bone. küfürlü chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 :)) neyse saolun, emir clandan treasure hunter olacaz sanırım ama ama ben.. :)[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar