TripKroniK Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Beyler hazineyi bulan varmi? buldularsa nerelerde ciktigini neye bezedigini ve ne verdigini solermisnz? ayrica Live eventle ilgili bi baslik olsun takildiginiz yerler olursa burda paylasalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Hazine aramadım hiç ama bulanların sölediği scarab die bişi cıkıyor onları toplayıp heralde ilerde bişiler alcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ben sonuna geldim, "the eternal" oldum, bir de şekilli gozluk verdi. Bu gozlugu takınca mı ekstra bir şeyler düsebiliyor / bulunuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 gözlüğü bende aldım da nerde kullancaz bunu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Gözlük takılıyken gezerken map'te sağda solda ( random ) hazine sandıkları görceksiniz o sandıkları gidip açtiğinizda scarab cıkıcak onları biriktiriyorsunuz Benim öğrendiğim böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bakariz said: Gözlük takılıyken gezerken map'te sağda solda ( random ) hazine sandıkları görceksiniz o sandıkları gidip açtiğinizda scarab cıkıcak onları biriktiriyorsunuz Benim öğrendiğim böyle gözlüksüz şekilde o sandıkları acarsan boş çıkıyorlar diye biliyorum ayrıcana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 dakro said: gözlüksüz şekilde o sandıkları acarsan boş çıkıyorlar diye biliyorum ayrıcana. ne çok şey bilion sen öyle :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 verdiği trophy süper gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 o tropy nasıl alınıyor? bütün questleri yapınca mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 aldım trophyi. güzel hoş item ama 1 saat cd ??? öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tandagh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Tip of the day:Trophyi Lost Vale bosslarında,özellikle Gorakta işe yarıyo.Test edildi onaylandı:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Tandagh said: Tip of the day:Trophyi Lost Vale bosslarında,özellikle Gorakta işe yarıyo.Test edildi onaylandı:p ahahaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar