Peka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 kain de lvl 43 Blade dancer lvl43 skilleri henuz verilmedi ve 400k sp si var isterseniz skillerinizi alirsiniz butun skillere yeter isterseniz gidip lvl3 clan kurarsiniz :) suana kadarki gereken butun skilleride alinmistir elinde 3.2m lik dual Sword of revolution var 303 p.attack ustunde 550k lik brigandine set var 480p.def ek olarak boots of power 80k rip gaunts 80k helmet 80k 250klik mucevherat 260mdef toplamda 4m lik itemi var ve lvl 43 !!! ebayde 1m adena 40$ dan satiliyor biliyorsunuzki yani sadece adenalarin ebay fiyatiyla 200$ falan ediyor bana maliyeti 200$ida gecti gerci ama neyse isteyen varsa yeter kas kas bi yere kadar ayni maliyete gelecek cebimde yeterli para var alayim diyen varsa pm atsin 100$ a birakiyorum , simdi ebay'e de aciyorum buy it now 150$ 3-4 gun icinde saticam zaten 28 inde doluyor suresi 3 gunu var , ikinci ayi odememi$tim finallerim basliyor actirmiyacam 2. ayi simdilik zaten 3 hafta sonrada yaza giriyoruz ben yazin bilg ba$inda olamayacagim galiba ilgilenen pm atsin i$te dedigim gibi saticam kesin ama madem gidecek ta$ gibi chr bi turke gitsin 100$ boyle bir karakter icin dusuk bir fiyat (parantez icinde 50$ inin sadece acc parasi oldugunu hatirlatirim )[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 off cok guzel valla, keşke oyuna hiç başlamamış olsa idim, oyuna zaten 50 dolar vererek başlıyorsun. direk alırdım. üzerine senin karaktere 50 dolar verip mis gibi item ve karakter ile başlardım. salak salak düşük levellarda kasmazdım. hatta assassin veya karakterin gustinde olsa idin şu an bile alırdım :) 2 gün falan bekliyelim kimse almazsa sen yinede bana bi msg atıversene özelden konuşalım. [signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 33 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard KaraTank of Gustin - Lvl 17 Human Warrior [Bu mesaj karakedi tarafından 26 Mayıs 2004 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beliar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 gercekten harika :) hindemithde olsa sadece itemlar icin bile verirdim 100$ , ki lvl43bd bide harbi super. ama cok ucuza satiyorsun bence lvl50 humanglayi 480$a sattilar neredeyse ayni itemlar. neyse hayirlisi olsun, cabuk gider zaten bu paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paypalin var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 gustin olsa bende talip olurdum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bi neferimizi kaybettik he :P yazzık yazzık :) gerci kain bozuodu saten :P[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 selamlar :P şimdi aslında karakteri satmamın en büyük sebebi okul vesaireden çok , okyundaki buglar farm marm sıkıcılığı gereksiz tiplemeler çinli adena farmerler falan idi karakteri antalyadan bi arkadaşıma sattım daha doğrusu sattımda denemez :p karın tokluguna verdim bu ayki şeysini ödeyecek ve boş zamanı bolmuş oyunu görmek istiyomuş karakterle oynıyacak 1 ay onun oldu yani 1 ay sonra yaz oldugunda istercem geri alabilicem karakterimi vs. vs. ilgilenen arkadaşlara teşkürler alamıyan arkadaşlar kusura bakmasın :p[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 kahrolduk direk :P abicim sen siegeler cikmadan neden cikarsinki oyundan hadi bin tane siege kaitlip sonunda baymish olsan analrdimda.. oyunun daha absinda aglamak :PP hehe :) taam farmerlar gina getirio adama ama nese yaz oldugunda oynayamican ona verioz hadi :P[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Farmerlara takmayın kafayi hepsi yalan olmaya başladı adamlar her gün daha fazla account banlıyolar ve cok ağırlık şekilde chinliler oluyor.[signature][hline]Darkened - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Oynar o oynar yakinda :) geri doner[signature][hline]Burningred LvL 40 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 28 Artisan - Bartz[b] [b]Yeni Yetme bir karakter daha gelior :)[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fenasi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Hele bi bıraksın kırarım kafasını :P uçarım eskişehir e lol[signature][hline]Betrayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar