obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 sabah uykumdan oha lan darbe oldu galiba diye uyandım hatta sıçradım denilebilir rap rap rap kapının önünden geçen çocuklar yüzünden.. az önce sızmışım tv karşısında gene aynı sesler bu sefer dedim kesin yaa kalktım baktım fener alayı gene.. meşaleler fln çok duygulandım lan bütün nazilliyi toplamışlar sanki bayaa bi kalabalık önde bando arkada bi ton insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 arada askerler geçiyo burda aynı şekilde. daha çok bi darbe havası veriyolar. alıştım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 şöyle bir darbe olsada bizede ileride anlatacak anı olsa. dayım anlatıyor o yılları, bizim çocukluğumuz böyle geçti şöyle geçti diyede özeniyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar