eysofspeyds Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 adsl hızım yarıda yeni kablo bağlattım bu yüzden hala yarım 100 kb la indirmesi gerekirken 50 nin üstüne çıkmıyo elli kere aradım hiçbi yararı olmadı bi çaresi varmı bu işin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 İndirdiğin siteye göre de değişiyor internet hızlar. Speedtest sayfalarında deneme yap bence önce, pinglerini de bir kontrol et. Hala sorun varsa ttneti sıkıştır 4440375'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 speedtestim 50 kb/s çıkıyo işte sorunum o telekomu aradım kaç kere en son adam geldi size gelen internette bi sorun yok dedi gitti. telekoma olan uzaklık bu tür paketleri de etkiliyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 yokmu derdime bi çare patiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bloke eden bir şey olabilir mi ? antivirus falan varsa bir kaldır öyle bir test et bakalım ttnet den de olabilir ama uzun süreli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 yok antivirüssüz de denedim bi değişiklik yok . bağğlattığımdan beri 50 nin üstünü görmedim hiç 6-7 aydır bağlı uzun süredir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bildiğim kadarıyla bağlı olduğun santrala olan uzaklığın hızı etkilerde bu kadar etkilememesi lazım. Hattının dandikliğinden, modeminden olabilir. Başka modem denedinmi? Eğer denediysen ve yine aynıysa telefon aç bol bol bi yerden sonra sana geri dönmek zorunda kalacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar