wraog Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Bir arkadaşım mümkün olduğunu söyledi.İçinizde nasıl olduğunu bilen var mı?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 O Virtual Pc adlı program yine var.Hatta windows 2000 filan çalıştırıyor ama %70 performans anca alınıyor...ben %100 isterim :)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 kardes yukleniyor birsey yok ikisininde monitoru yokmu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Ama nasıl yükleniyor? :P[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 mac'ta windows kullanacaksan niye o zaman mac alıyorsun ki anlayamadım ama.dediğin programla belkide mümkün olabilir. (yine de silthanas'a katılıyorum şaka gibi...)[signature][hline]*!Herkes bakar ama çok azı gerçekten görebilir...* [Bu mesaj barasar tarafından 27 Mayıs 2004 01:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Bana kalsa mac almazdım ama ablam benden habersiz almış...aslında süper makina ama ben oyun adamıyım be![signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Starcraft oynayabilirsin. :)[signature][hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Biliyom.Aldım cdsini.Ama ilk cd çalışmıyo mac te sadece brood war cd si çalıştı.Kafayı yedim! :P[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 arkadaşım, bak eşşeklik etme o bilgisayara yazık etme. O bende olsa ne sever, okşardım o mücevheri bilemessin. *! g4'ü olmadığı için çok sinirlidir, eşşek lafının ciddi alınmaması gerekir*[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar