Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Bende vodoo 3 3000 ekran kartı var ragnarok a giriyorum sorun yok login olucam acc name i pass i yazıp enter a bastıgım zaman oyun kilitlenio mecbur restart atmak zorunda kalıom lütfen bekleyin ekranında takılıo oyle. bilen yaşayan çözen varsa bi zahmet baksın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 vodoo'nun yeni driverlarını yükle birde ro nun böyle bir sayfası var ama bilmiyorum yararmı driverları sana http://iro.ragnarokonline.com/download/graphicdriver.asp[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elder_Cain Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Yaa bak şimdi Başlat>Programlar>Ragnarok Online>Setup a gir orda bi ekran açılcak ekranın ortalarına dooru "check for voodoo 3 users" yazıo onun yanındaki yere tik koy ok de oyuna gir bidaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 aynı ekran kartına sahıbım bende o dedıgın yere tık koyunca grafıkler daha kotu oluyo hehe ben tıck sız oynuyorum herkesle aynı su an grafıclerım. bence sen ekran kartını sıl bıdaha yukle benımde aynısı knıght-onlıne dıye bır oyunda basıma gelıyodu[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar