Dogbert Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 yawf bu loki serverına geçelim aslında az kişi war lag az olur ama az dedim die o kadar az sanmayın en ii 2. server avrupadaki chaostan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 arkadaşlar özür dilerim loki avrupaya çalışmıomuş şimdi öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ya ne lanet birşey bu ya.daha düne kadar çok rahat oynanıyordu.bugün rezalet adsl sahibi olanlar rahat rahat oynuyor sadece kabloda sorun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 yok mosq adsl de ole bende cok sorun yasıorum yanı cable ozel deıl =)[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 47/35 Swordman Lag Sux Turk Telecom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 adsl tanıdıklarım var adamlar fıstık gibi oynuyordı bugün ben sürünürken.bölgeden bölgeye değişiyor o zaman herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 orc dungeon onu simdi bu saate 2048 adsl acaip lag war[signature][hline].:Ragnarok Online:.Gorlog:[i]:50/37 [i]Swordman icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rei-Ayanami Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 saat 12 den sonra lag olmuyor bide sabah 11 e kadar filan ama ogleden sonra inanilmaz buyuk ihtimalle server derim ben cunku baska oyunlarda oynuyorum ve lag yok server kalabalik olduugu an lag basliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 t2 de hıc sorun yok allah allah :p /fog, effect lerı de-active edın belkı az da olsa duzelır[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar