Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 son günlerde böle bi sorun oluşmaya başladı usbli modem kullanıyorum nete bağlancam kullanıcı adı/şifre PPP bilmem ne diye hata veriyor dns yi 4 2 2 2/4 2 2 4 yapıyorum çok rahat bağlanıyorum 5 10 dk sonra dns yi kapıyorum anca o zaman dns olmadan bağlanıyor sorun bende mi telekomda mı anlamadım sinir olmaya başladım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bu konuyu açtıktan hemen sonra yine net gitti bu sefer dns bile işe yaramadı yarım saattir uğraşıyorum anca düzeldi nedir bu ya matrax ın sonunu kaçırdım ona üzülüyorum :( aha hata bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 yardımcı olmak isterdim ama maalesef fakat 2 şey gözüme takıldı 1- o nasıl desktop :P 2- dial up ? o ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bi sürü albüm çektim dinlemeye düzeltmeye kısmet olmadı bi türlü:D dial up fln bakma 4mbit :D usb modem olduğu için öle şu sorun modemden midir anlamadım ki değişcem modemi sinir oldum hergün hergün yarım saatimi yiyor şu hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar