Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Ermy . İlk başlarda eşşeğimiz saç baş yoldurur. Ama son günlerde 18 le fılan toplam download hızım.Biraz sabır istiyor. Ratıng e nerden bakılır bılemıycem. Ama o rating olayı saçma bence . ınanmayın . signature][hline]$aban matrix Revolutions [Bu mesaj Deli333 tarafından 13 February 2004 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 deli333 o zaman uploadu kapayım boşu boşuna yavaşlatmasın bende rating falan diyince deli gibi dosya share etmek için ayarlamıştım. Bi de en yüksek hız için tavsiyeleriniz var mı mesela şu %80 upload hızı 16k dan 12k ya ayarladım ne işe yarayacaksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=67703 Şimdi resimde gördüğün Mister 4 nal bizim eşşeğimiz. 1kb max upload sınırı. Toplam 8 gibi bir download hızı var yavaş bu . Ama son 1 haftadır fılan 18-20 arası download edıyorum. Bende bır ara dosya paylaşırdım. Pek işe yaramıyor sanırım. Upload hızım 1kb download ı da 96kb diye ayarladım ama her ne kadar 96 yazsakda bizim kablo 25 de diretiyor en fazla :)[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 dövmek istiyorum ! 2 cd lik film indiriyorum, bitime 4 mb ı kaldı ve o 4mb ı 1 gündür çekmeye çalışıyorum ARGHHH ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar