Vendy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Iyi gunler Frostwhisper da bulunan charlarimi satmak istiyorum. Ama elimde kimlik ve cd-keyler yok. Bu yuzden yeni account alip oraya gecirmek daha iyi olur guven sorunu yasamamak icin icin. Merih - 80 Human Rogue http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Frostwhisper&n=Merih Pvp Gear= Full hatefull, 1 parca deadly, S5 honor itemlari. Pve Gear= 3/5 t7.5 4/5 t7, Fury of five flights, Mirror of truth, Naxx 25 belt,bot, bracers,neck, rings. Silahlar= 2 X Sinister Revenge, Webbed Death, Twilight Mist, Calamity's Grap. Calamity's Grap ve 1 Sinister Revenge de berserker enchanti basili. Meslekler= Eng/Mining 51 Emblem of Heroism 61 Emblem of Valor bulunmaktadir. 33k honor var. Darkmoon Undeath Deck var, Darkmoon faireyi bekliyorum. Patchle bufflandi kart. Bandit's Insignia gibi oldu.3 %280 mount da var. Maranwé - 80 Night Elf Druid http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Frostwhisper&n=Maranw%C3%A9 Pvp Gear= 3 parca Savage resto items, 2 deadly items(balance) 53k honor, Pve Gear = 2 parca t7.5, The egg of Mortal Essence, 6 Emblem of Heroism, 31 Emblem of Valor. Meslekler= Herb/Skinning Epic flying form da var. En basta dedigim gibi, kimlik ve Cd-key ler olmadigi ve yeni account alip chari gecirme olayi icin fiyat 275 ytl. Eger guvenip, account degistermeden almayi dusunurseniz fiyat 375 ytl. Ankara - Istanbul - Adana da yuzyuze yapabiliriz. Sormak istediginiz birsey varsa, OM atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Garip bir satış mantığı güveniyorsan 100 tl daha fazla para ver :P, kimse güvenmez ki o zmn anlamadım ne demek istediğini. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Demek istedigim, chari transfer etmeden, accountu tamamen vermekti. Guvenden kastim oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 o zmn daha az vermesi gerek bence ama karsi tarafin sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 daha az verecek zaten accounttan accounta transfer de 275 ytl transfer etmeden 375ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar