Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acil tarabyada 3+1 eşyalı ev kiralık

Othranx

Öne çıkan mesajlar

başka bir siteye daha detaylı yazdım, buraya yazmamış olmanın üzüntüsü içinde kopyalıyorum: düşünüyorum illa evin resmini görmek istiyorum diyen olursa çekerim ama , ciddi isteyen olursa gelip bakabilir istediği zaman, resim yanıltıcı olabilir her zaman.

**Evi çok ACİL BOŞALTIYORUM , Haziranın ortası gibi çıkıcam.**

Ben de evin detaylarını yazayım. evde 2 televizyon biri seg 55 ekran biri telefunken 63 ekran,indesit büyük buzdolabı, televisyon sehpası, uydu,ikea komidin,regal çamaşır makinesi,yeni alınmış auer doğalgazlı ocak, mikrodalga ,çift kişilik ikea yatak+baza,2 kişilik ikea çekyat-koltuk,tek kişilik çekyat yine ikea,gardrop, vs vs herşey neredeyse ikea dan. ben de bu eve cıkarken satın almıstım eşyaları, önceki kiracı evi baya bi ikea döşemiş 5-6 milyarlık harcama yapmış.o yüzden buzdolabı çamasır makinesi de yeni. zaten ocak gibi çıktım, 4 ay falan kaldım çok da bir kullanım olmadı yani. anlayacağınız hiçbirşey almanıza gerek kalmayacak.

sizden alacağım bir 700 milyon depozito var, bir de eşyalar için makul bir ücret.

kirası 700, tarabya aydınevlerde gayet güzel güvenlik sorunu olmayan bir mahalle. ev sahibi çok anlayıslı, tek geçim kaynağı kira olduğu için evine iyi bakıyor yani öyle boyadır vs sorunu yapmaz.

kışın ısınma:doğalgaz kombili, istanbulun en soğuk olduğu dönemlerde 200 civarı fatura geliyor ki, ben beşiktaşta 1+1 evde kalırken de o civarlarda geliyordu, gayet uygun.

ulaşım: 5-10 dk da bir beşiktaşa minibüs geçiyor aynı zamanda otobüs de var. 20 dk falan sürüyor max itü de buradan.

zam gelmiyor kiraya, zaten sözleşmem şubattan şubata, uzun bir süre daha benim kontrattan devam edeceksiniz. bu şekilde , daha detay isterseniz ya da evi görmek isterseniz [email protected] msn ile ya da aşağıdaki telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

0555 387 82 03
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...