Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Arkadaslar benim yeni actigim uo serverimin yaninda warcraft ve iki tanede Cs serveri acmak istiyorum. Bana bu konuda guvenebilecegim bilgisi olan ve ben isin basinda degilken isleri goturebilecek insanlar ve hostingi iyibir baglanti ile ucuza kapatabilecegim insanlar gerekiyor . Oncelikle bilmek istedigim bu is ne kadara patlar ve bi warcraft bide cs serveri icin ne kadar bir bglanti vs vs ister. UO serveri icinde 2 tane seer ve 2 tane couns a ihtiyacim var duyrulur . Staffimizi bastan sonra degistirdik . Saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 UO serverının adını yazarsan belki ordan tanıyanlar falan çıkar..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar