draedan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 These changes will affect players who have already unlocked their Force Sensitive (FS) slots. Players who have not unlocked their FS slot may continue to master professions for credit, but no new players will become Jedi until Publish 10, The Jedi Trials. pub 9 patch note tan alinti[signature][hline]eededo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 nasıl yani?Ben normal prof kasıyorum şimdi benim yaptıklarım publish 10'a kadar bir işe yaramicak mı?Beklicez mi publish 10' a kadar?[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Master Rifleman,Carbineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Publish 9-10 arasI , hickimse Jedi olamayacak.Publish 9`a kadar yani 12 gun falan kaldi sanirim,acan acicak ve publish 10 dan sonra quest sistemine gecince , ugrasanlar tekrar jedi acabilecekler.Bu arada publish 9-10 arasinda masterlanan her proffesion senin questte daha sansli olmani saglayacak.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Sansli degil bilgigim kadari ile sadece para vercekler bizde bunun sayesinde questte daha kolay ilerlicez diye okudum yani öyle hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar