Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 benim gibi üşenenler için olabilir mesela.[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 wow harikaaa yaaa[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bütün resimlere hayran kaldım çok güzel valla bakmaya doyamıyor insan[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 teknik filan çok güzel içimlerde öyle ama benim bişeye kafam takıldı, stilgar niye şişko? şişko fremen nerde görülmüş kıl diyebilirsiniz ama paul atredies de olmamıi mesela bakın letodaki klasik kemerli freemen burnu letoda yok. bir de sanki çok kasıntı duruyo gibi, eleman çok iyi çiziyo ama ben de iflah olmaz bir dune hastasıyım =) [Bu mesaj Berk tarafından 14 Mayıs 2004 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Nası yaa Nası yaa ? Argghh eaarhh aklım almıyor , beynim almıyor hayır sanırım patlıycak kafam hayıır arhahr[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Şapka çıkartıyorum..[signature][hline]Forum the bell tolls.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 tanırım korkutu vaktinde Abyss vardı ankarada hobby shop onun kapısında Lizardman cizimi vardı onun süperdi :) Hala çizio Krkt ve hala süper çizio :)[signature][hline] :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Abi bunlar ayrı bir ırk. Ben orta 3 deyken bi kız vardı aynen bu şekil resimler çiziordu. Bunlar ayrı bir ırk hepsi böle resim çizio ben bunu büyük araştırmalardan sonra sölüom...[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 helal olsun yani ne diyelim..[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR... -Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Saygı duyun layn. Duyun. DUY!![signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Ya O ilk resimlerin çoğu şimdi açılmıyor! Bir arkadaşa gösterip ağzının suyunu akıtıcaktım ama bizi koca koca x ler bekliyordu bizi :-p. Bir el atsan trojan....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brooklyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ne diyim valla bilemiyorum... :tebrikz:[signature][hline]Viva La Résistance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Kal Geldi Gitmek Bilmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 eridim lan eridim abi eriiidiiim bu ne lan bu neeee kıskandım ulan[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar