Mathias Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Selamlar herkese, Yıllar sonra nick'i değiştirdim msn'de kullandığım ve bir anda arkadaşımın messenger'da 2 tane kayıt olarak gözükmeye başladım. İkisi de aynı mail adresi olarak gözüküyor ama biri eski diğeri yeni nickli halim. Mesaj attığım zaman 2 pencere açılıyor arkadaşımda biri çevrimdışı olarak eski nickimden geliyor, diğeri ise çevirimiçi olan yeni nickimden. karşılıklı tamamen sildik birbirimizi ve tekrar ekledik falan ama hiç etki etmedi, nette de düzgün bir bilgi bulamadım. Böyle bir sorun yaşamış olan var mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 olm duş alcan önce (: sonra töbe töbe töbe diyip tekrardan yüklicen bende normal gözüküyorsun ki mesaj attığında da tek pencereden geldi, arkadaşında sorun olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bi gün bişeye karışma lan düdük. Önemli olan sorunu bulmak sonra "arkadaşa" anlatırım ben nasıl düzeleceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar