Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 :D ya arkadaşlar dosyayı silemiyorum ismi yüzünden CL"TURE isme bak yaa fıransız bişey indirdim sanırım normalde dosyalara asla " koyamadığımız icin silmiyorda yardım beyler nası silcem bi bilgi verin kulunuz köpeğiniz olmayam :D yardımlarınızı bekliyorum[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bakacaksın taskmanager dan onunla alakalı bişi olabilirmi diye oda olmadı safe modda gir bütün başlangıçta çalışlan zımbırtıları kaldır öyle git sil[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 başlangıçta çalışan herşeyi kapa yeniden başlat silmeyi dene.yok olmadı bi başka bilenin tavsiyesine başvur derim :=)[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar