di Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Selam, Vardi benzer bir konu ama ben daha cok cizgi film karakterleri ya da boyanmis gibi gorunen 3D karakterler, iconlar, imajlar aramaktayim. Hele bir de ortacag olursa tadindan yenmeyecek. Yardim plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Flickr,Photobucket Google. Buralardan baya malzeme çıkar heralde.Photoshop bilgin de varsa istediğin herşeyi yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 deviantart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Tamam eyv buralarda bulabiliyorum ama boyle bir arada kullanabilecegim birbirine uyacak seyler degil cogu. Tek tuk seyler. Daha cok paket halinde birseyler ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Onu bende arıyorum yaklaşık 1-2 aydır bulamadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 O halde sevgili patiler, sonraki mesajlari ozel mesaj olarak atiyosunuz ki Pluton goremesin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 =P aslında bir yer vardı :D Benim proje daha modern oldugu için bulmakda zorlanıyorum ancak senin için devianda şu kategoriyi buldum; http://browse.deviantart.com/designs/?order=9#catpath=gameart&order=9 burası işini görebilir sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar