dakro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ezerdi düzgün çalışsaydı. ezerdi aylarca bas bas bağırılan bug'lar düzeltilseydi. ezerdi hatalı olanı komple kaldırmak yerine düzeltselerdi. ezerdi denge sağlayabilselerdi. ezerdi ezebilseydi. ezebilseydi tek server'a düşürmezlerdi.
fuzulee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 fallou7 said: selam ahali.ne var ne yok? arada kaynamis arkadasin selami :) yasasin marauder, ezik white lion >.< :D
fallou7 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Darko abi benim cicim ayi hala devam ediyor:)Oyun degil nete bile giremiyorum:)Bakalim ilerleyen aylarda belki Aiona gelirim veya Guild Wars 2 de gorusuruz:) Fuzulee ben biraktigimda petiniz abarmis durumdaydi.simdi ne haldeler bilmiyorum 3 aydan beri wh oynadigim yok
fuzulee Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 fallou7 said: Fuzulee ben biraktigimda petiniz abarmis durumdaydi.simdi ne haldeler bilmiyorum 3 aydan beri wh oynadigim yok hocam pet kullanan birisi değilim imzaya bak istersen :)
Kissmebaby Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Gökhan o kadar taktik verdik nete girememek ne demek. Internet Cafe'ye mi kaçıyorsun :) fallou7 said: Darko abi benim cicim ayi hala devam ediyor:)Oyun degil nete bile giremiyorum:)Bakalim ilerleyen aylarda belki Aiona gelirim veya Guild Wars 2 de gorusuruz:) Fuzulee ben biraktigimda petiniz abarmis durumdaydi.simdi ne haldeler bilmiyorum 3 aydan beri wh oynadigim yok
Tandagh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Arkadaşlar precision ile birleşmemiz doğrultusunda yaklaşık 1 Wb olmak üzereyiz.Yeni arkadaşlarıda aramızda görmek ve dahada büyük bir guild olmak için başavurularınızı "Karak Norn 'da Who Invadoria" bekliyoruz.
bakariz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yüürü be 1 wb türk aman tanrım(:P) sardi kaç!X(
Tandagh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Hee bide gelecek arkadaşların mdps olması tercihimiz :p Bu arada aiondakilere selam :)-D
dakro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 abboowww 1 wb dolusu yeşil mdps türk mükkemmel bişi bu. beslenir ki bu... :D yeşil değilim tandagh kolum ara ara renk atıyor sadece gelsem kabul eder misiniz?
Tandagh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Sen o kolu getir yeter be(:D.Moar demo bitti ama patchden sonra maralar çokta kötü değil:D
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 1 iron breaker kestikten sonra, canı tam dolmadan gelen 1knight ile 2 slayerı kesen bir video gördüm. Yada teke tek wp alıyordu aynı videoda.
dakro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yen patch ile mi oldu bunlar? aman tanrım. bir ib kesen mara. inanmak istiyorum ne olur rüya olmasın. :D video linki plx.
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Hızlı bi göz attım ama bulamadım. Marauder lerde neler değişti hiç bakmadım ama, mutasyona uğrayan kolları eskisi gibi özelliksiz değil. Diğer elinde ne varsa aynı özellikler diğer elede geçiyor (dps+stat ve critler) talisman ve proc lar hariç.
bakariz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Ali feyk bunlar senı kandırmak için birak sen bunları...bize söz verip yapmayan adamları dinleme sen:)o
dakro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bi tarafta bir söz verip tutmayan adamlar var. karşılığında ne var? birbaşka söz verip tutmayan kanka var. :D ne olacak ki? sabah beerdush'la konustum shield yapcaz o askere gitmeden bana ona göre. :D
bakariz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 pass i değiştirdim artık şild mild yok:D
sardius Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bakariz said: yüürü be 1 wb türk aman tanrım(:P) sardi kaç!X( ne kacıcam be! şovalyeyiz biz "serefimizle ölürüz" dermişimmm. off benimde cok mara oynayasım var. oyunun basından beri içimde kaldı bi kasamadım. dest char acacak server kalmadı heh. yok mu sizin tarafta acc satan falan?:)
dakro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 sellin rr72 mara. parası pulu mevcuttu. gear desen orta halliceydi. tabi bizim zamanlarımızda hoyratça king kesilmiyordu. lotd denen iğrendiğim yer yenice gelmişti. oradan herhangi bir item almışlığım bile yok yani. :D
bakariz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bırak sardi suyun bu yakası sana göre değil:) Sen bin motoruna gez:D
sardius Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 sana noluyo hmm? ben her yere uyum saglarım. detroya gecer orderdaki arklarımı keserim ordera gecer destro keserim:P motor işi bahar ve yazın. insanın kıcı donuyo bu havalarda:P dakro kaca vercen bakim. item de yokmuş pek para etmez ama rr iyi :) özelden söle bakim ciddiysen düşünebilirim..
dakro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 oooo sardi sen baştan ufaklamaya başladın. :D itemde yokmus ne demek? zamanının en iyilerindendi o be. vardıda biz mi giymedik sovereign'leri? :D id ve pass'ı hatırlar hatırlamaz sana ö.m ile ulaşırım.
dakro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 hmm simdi baktım da bu char 75.50 rr yapmış ya. :D gear da değişikmiş. wl+invader crit seklinde ayarlanmış. meslek falan yok haberin olsun. :D
sardius Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 dakro said: oooo sardi sen baştan ufaklamaya başladın. :D itemde yokmus ne demek? zamanının en iyilerindendi o be. vardıda biz mi giymedik sovereign'leri? :D id ve pass'ı hatırlar hatırlamaz sana ö.m ile ulaşırım. vardıda biz mi giymedik ne demek abicim, var olmasını saglamak senin görevin:P neyse düşün taşın sen:) dün aksam sove topladım knighta biraz gaza geldim rr80 yapmak için sebebim oldu. ama ilerisi icin elimde hazırda baska char olsun istiyorum belli mi olur destronunda günü gelir elbet:P
Öne çıkan mesajlar