Seru Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 aliyorsun da tipleri degisti, bir de okudugum kadariyla eski haldeki mount'larida seal ve para karsiligi alabiliyormusuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 yenilerini neyle alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 deme yaw... o beyaz mounttan istiyodum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 hyypogrpyh var 250 chamipon's seal e, herhalde onun için biriktirirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 toggie said: yenilerini neyle alıyoruz? yenilerini yine aynı şekilde 100 Seal badge ile alabilioruz.Eskileri içinde 5 Seal badge + 500G para vermemiz gerekiyormuş.Mmo-champ'ın yalancısıyım valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Az önce bütün şehirlerin queslerini bitirdim.. Tam paladinlik bir title verdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bende de şu an ki hariç 1 şehir kaldı hepsini bitirmeme. tittle'i almak icin exalted champion dalgasını da almak lazımmı? yani bütün ally/horde şehirleriyle exalted olmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Seru said: aliyorsun da tipleri degisti, bir de okudugum kadariyla eski haldeki mount'larida seal ve para karsiligi alabiliyormusuz. Ne zaman değişti? Aynı görünüyorlar hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 tabardlar dressing roomda guild tabard olarak gözüküyor.. acep normalde de giyince öyle mi olurlar? alacam riske edemiyorum.. yada binek mi alsam karar veremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 1 saat içinde geri verince tabardi geri gelmiyormu seal ler dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 kuşa indirim gelio yarın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 kaç olacakmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sırf kusa 250 biriktirmek ölüm olur diye at aldım.. simdi kusu 150ye çektiler.. ayıp yaw... şu patch ile üst üste hayal kırıklığı yaşıorum.. mining sildim eng kastım nitro boots nerf at aldık kusa fix derken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Torondor said: tabardlar dressing roomda guild tabard olarak gözüküyor.. acep normalde de giyince öyle mi olurlar? alacam riske edemiyorum.. yada binek mi alsam karar veremedim.. Bu düzeltildi. Yine de sorun olursa geri satıp marklarını alabilirsin 120 dakika içinde. iki saat evet ama karizmatik olayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Torondor said: sırf kusa 250 biriktirmek ölüm olur diye at aldım.. simdi kusu 150ye çektiler.. ayıp yaw... şu patch ile üst üste hayal kırıklığı yaşıorum.. mining sildim eng kastım nitro boots nerf at aldık kusa fix derken.. bende 3 bineği 5 SoC + 400g vererek aldım 1 tanesinede 100SoC verdim.. Aslında amaç 50 binek toplayım bari dedim.. üstüne onu yaptım. şimdi 100 binek çıktı başıma peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ya albino var zaten bende Forsaken mount hosuma gitmisti ondan aldım baktım 250 toplanmaz diye.. aldım bineğide öğreninice geri verecek itemde kalmıyor.. hos yeni forsaken mount daha güzel eskisindende genede haberim olsa almazdım uçanmount'u alırdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ticket atarsanız o konuda yardımcı olabilirler. binegimi silip mailime karsılıgını yollar mısınız diyin. ben zamanında yapmıstım boyle patchle degisince isler. hakkınızı arayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 eskileri otomatik update olacak yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar