Pluton Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 "Pluton" gibi bir stringin 6 karakter oldugunu strlen() gibi fonksiyonlar olmadan hesaplama mantıgını kuramadım. Bu yolda nasıl bir mantık oluşturabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 int i=0; while(string[i] != NULL) i++ stringin bitişini NULL'la mı anlıyoduk tam hatırlamıorum da öleydi galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 tunca said: int i=0; while(string[i] != NULL) i++ stringin bitişini NULL'la mı anlıyoduk tam hatırlamıorum da öleydi galba Çok teşekkür ederim. stringlerin string[0] gibi alınabildiğini hiç bilmiyodum öğrenmiş oldum çok sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 np =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 null da olsa gerek, '' la aynıydı sanırım c'de !='' la yapıyorum, c++' de de aynı olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 tekrar koyuyorum, compiler'a göre değişiklik gösteriyor... gcc derlemiyor ancak teorik olarak örnek olsun diye dursun, bazı compiler derliyor :D int main() { char str[100]; int i=0; cin>>str; while(*str != '') { i++; str++; } cout< } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 e abi stringin başını kaybettik :) pointerı rahat bırakmak lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bu zaten yanlışta mantığı anlasın insanlar hani pointer ve array aynıdır olayıunı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar