kingpin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 orası nerde peki? edit: bi de heriflerin pahalıya sattığı ürünleri gece gelip adamlar uyuyorken araklamak paha biçilemez ya :D bi tane silah vardı dino'daki amcam 1000 bottle cap civarı bişeye satıyor gece geldim ne varsa arakladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bu arada kings çetesinin canına okudum, 20-30 tane adam öldürdüm sanırım bina da, lord of deaths mi ne öyle bir perk verdi, super sladge ile paladine koyunca kafası patlıyor. double damage gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 kingpin said: yahu level 13 oldum hala sniper bulamadım :S sniper's nest var cove'un oralarda sanıyorum ordaki kasada var ancak lockpick 100 istiyor sdfgd. vault 34 armoryde var ama çok kasış 123123 tane radaway ve radx al 14235364575686789679 tane de stimpack sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 vault 34 daha haritada belirmedi yah ne var orda radio ghoullar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 radyasyon suiti bulmadan gitmeyin oraya, ciddi anlamda karakteriniz de sizde kanser olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 brotherhood üssünden başka hiç bir yer kanser edemez adamı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 nerde bu vault 34 adres verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 radyasyon suiti novac'tan alınan robot fabrikası questinde bulunuyo galiba vault da ordan açılıyo bi adama geçmişi hakkında soru sorunca filan gelmişti de kim hatırlamıyorum novac'taydı galiba o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 gecko said: brotherhood üssünden başka hiç bir yer kanser edemez adamı bence. canını sıkarlarsa 100 science ile turretlerin target desc ini değiştir, sonra self destruction açıp kafalarına sık, ama önce ordaki vendorun herşeyini çal sat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 mulgear6 said: radyasyon suiti novac'tan alınan robot fabrikası questinde bulunuyo galiba vault da ordan açılıyo bi adama geçmişi hakkında soru sorunca filan gelmişti de kim hatırlamıyorum novac'taydı galiba o da bir tane mağarada da var bir suit. tabi 1 tane mağra deyince bulunması zor, bi oyuna girip bakayım adı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ahahahahaha :D çok süper bi mesajdı bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 AHAHAHAHAHH GECKO SENIN ÇOCUGU BULDUM abi aptal mısın 1000 caps verdin ona ahhsdfhsahdghasdgsadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 gecko'nun çocuk ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bu arada veronica denilen hatun MÜKEMMEL osmanlı tokadı gibi yumruk atarak kafa kopartıyo ahaha şey sorucam spoiler hafif belki veronica brotherhooddanmış var mı giSli brotherhood üssü filan bu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 nileppezdel said: gecko'nun çocuk ne lan freeside's east entrance da girişte bi kızı OYUNCAK silahla kovalıyan çocuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Oyuncak silaha 1000caps mi vermiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 mulgear6 said: bu arada veronica denilen hatun MÜKEMMEL osmanlı tokadı gibi yumruk atarak kafa kopartıyo ahaha şey sorucam spoiler hafif belki veronica brotherhooddanmış var mı giSli brotherhood üssü filan bu oyunda? hidden valley (haritanın tam ortalarında) 4 bunkerdan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 repconn hq nun neresinde kalıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ahaha freeside da 2 tane bodyguard kiraladım companionum da var 4 kişi çete gibi olduk lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 nileppezdel said: Oyuncak silaha 1000caps mi vermiş? oyuncak silah değil o onun üstündeki logoya dikkatinizi çekerim, oyunun introlarında bir uzay şirketi gibi bişey var onunla aynı gerçi istemeden verdim 1000 capsi harbi malım :( o değilde ne çabuk geldin lan vegasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Adı ne abi silahın? :D çalışıyo mu? sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bütün gün oynadım bugun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 çalışmıyor ama ağırlığı 15.00 flamer 20.00 falan bir nane var onda, introlarda logosu gözüküyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bikaç kere daha bas tetiğe ya, belki olur bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 salla ya kingsi temizleyince perk verdi dd gibi bişey super sladge midir nedir hayvanatın oglu cekici ile paladine tek atabiliyorum şu an çok elgnç ama oyun 10 dk sonra biter oynasam çok saçma bi yere bıraktım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar