Cons Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 anahtarı çöp torbasına takıp çöp konteynerine düşürmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bi arkadaş düşürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 3 3 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bir de asansör boşluğun dşürmesi vardır ki havada o koca anahtarlığın o daracık aralıktan girdiğini slow motion izlersin.. 3 3 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 aşıksın galiba Cons.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ben o yuzden cop kamyonunu kovaladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 o asansör boşluğuna benimde düşürmüşlüğüm var. hatta o gün sınavım vardı, telefon etmiştim arkadaşlara anahtarımı asansör boşluğuna düşürdüm almaya çalışıyorum, hocaya durumu izah edin yanlış olmasın diye. daha sonra anahtar işini hallettikten sonra okula gittiğimde herkesin birden dönüp bana bakarak "geçmiş olsun bir şeyin yok ya?" deyişi vardı ki unutamam. meğer bu dingiller asansör boşluğuna benim düştüğümü zannetmişler. ama dalgınlıktan oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 konteynır olursa olur konteyner ise bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 cips i bardağa colayı tepsiye dökmeye çalışmak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bende yemeğe tuz dökücem diye kolayı açıp kola dökmüştüm ahaha dalgınlık vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 mükemmel bir insan olabilir ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bende tshirtümü kirli sepetine diye, klozete sallamıştım dalgınlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bir arkadaş fenomeni ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Klasik yapılan birşeydir heralde benim başıma gelen bi elimde çöp bi elimde kitaplarımın olduu torba hop kitaplar çöpe çöplerle yola devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar