irin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 oracle denmiş.nefret ediyorum lan oracle dan,ailecek nefret ediyoruz.ablamı da aldı bu serefsiz.cok calıstırıyor,hiç kıymetini bilmiyor kadının.öyle işte biz ailecek ekmek kapımız olmasına karsın derin nfret duyuyoruz kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Calistiracak tabi. senin ablan gibileri yormazsa, sun'i alacak paraciklari nerden cikaracak paralari. Butun buyuk firmalar somurgeci, bizzat sahidiyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 o çarklar bir gun bizim uzerimizde de dönecek hissediyorum dfgh yok lan ne döncek kendi fabrikamın çarklarını döndureceğim ben hırs hırs hırs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 elinin hamuruylan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 elimin hamırıylan döverim seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar