Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vista - Sınırlı Bağlantı

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

Yeni aldığımız laptopta internete bağlanırken özellikle wow patchlerini yükleyen dosyayı açtıgımızda bir süre sonra sınırlı bağlantı hatası alıyorum , Windows xp kullanan ana makinam da internette hiç böle bi sorun yaşamazdım sonra laptop aldık ve ana pc olmadıgından vista olan laptopta girmeye çalışırken böle bir hata ile karşı karşıya kaldım , acaba modemdenmi kaynaklanıyo , kablolardanmı yoksa Vista ile mi alakalı bir durum bu ?

Internette araştırdım fakat genel olarak çoğu kişi vistada bu problemi yaşamış ama herhangi bir net cevap bulamadım bu soruna karşı , eğer bi şekilde bu sorunu yaşayıp da çözen olduysa bi yardım etsin lütfen :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kullandigin modem sismis olabilir, wep wpa sifreleri icin sure asimi belirttiysen sifrelerin gitmis olabilir, veya yanlis girmis olabilirsin. Modemden almak istedigin statik ip modemde baska bir makineye verilmis olabilir dolayisiyla sana atayamiyordur. Kablo ile bagliysan kabloda problem olabilir.

kurulan duzen ve baglantilar hakkinda biraz detaya inersen(hangi makine nasil bagli, ip leri ne, modemde dhcp calisiyor mu vs) daha rahat cozum sunulur.

muhtemelen en rahat test edecegin yontem sirayla laptop a 192.168.1.4, diger makineye 5 verip router i resetlemek. boylelikle ip ile ilgili tum olasi problemleri eleyip sifre ve kablo ve isletim sistemine indirgenmis olur problem. cozulurse ne ala.
Sosyal ağlarda paylaş

modem zoom x5 modemlerden router lı 5 çıkışlı bilmemne , hani 3-4 kablo denedim genelde ayrı sorun yaşadım , 0 kutusundan kablo çıkartıp taktım gene bir ara sınırlı oldu bağlantı , firewall ayarlarını denedim şuanlık bir sorun gözükmüyor. özelikle wow background downloader sırasında ortaya çıkıyo , laptop a a bağlı vista işletimsistemli acer 6930 g marka laptop , zoomun cdsini de yükledim laptopa orda ayarlar zaten modemin içinde ayarlıydı acaba ayarlarmı deişti kullanıcı şifrem yada başka bişi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...