Archie_81 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 beyler pentium III 800 256+128 ram 5.1 creative lg muti dvd write lg cdrom 20 gb harddisk ve ati rage 128 gibi aptal bi ekran kartı var anakartı değiştirmeden ne kadar upgrade edebilirim?4 tane cd rom var 2sini zor bağladım:) zuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 anakartı değiştirmeden upgrade biraz karışık bir konu.Anakartının işlemci desdeğine bağlı olarak p3 1.4'e kadar yolu var ama o işlemciyi neredeyse bulman imkansız.Anakartta Tualatin desdeği varsa tualatin celeron deneyyebilirsin ama bunlar bence gereksiz olur. Anakartını işlemcini ve ramlerini satıp ,amd işlemci+ona uygun anakart +512 ddr rame geçmen en mantıklısı olur,fiyat açısından.Ekran kartınıda değiştirmen gerekebilir agp 4x desdeği yoksa,yada bir süre on-board ekran kartlı bir anakrt alıp idare edebilirsin [Bu mesaj jagd tarafından 25 Mayıs 2004 06:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Yeni anakart+yeni işlemci (Amd veya p4 fark etmez) durumunda güç kaynağını da değiştirmen gerekir. Eski p3 ün ki kaldırmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ya aslında çok yavaşda değil.abartı oyunlarıda oynamıyorum.şimdi anakartı değiştirirsem bir sürü şey değitirmem gerekicek dediğin gibi.yok güç kaynağı,yok monitor:)(hala eski monitor kullanıyorum) fln filan.bide ramlar falan değişicek.ya onun yerine işlemciyi upgrade etmeye çalışsam bide şöle 512 ram taksam nasıl olur ? en hesaplısı bu geldi:) ekran kartıda ne önerirsiniz? bide 80gb harddisk çalışırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ya beyler araştırdım pentium 3 ile ilgili hiç bişey yok piyasada :) ne biçim iş bu yaw.bu arada celeron nedir amd nedir? hadi pentium 4 u anladıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Kral ben olsam derim ki : "Git tez zamanda kendine 80 GB bir hdd al. Bilgisayarın az daha hızlansın. Sonra tepe tepe kullan." PIII ler arasında en güzellerinden biri pIII-800. Üstüne birde canavar bi ekran kartı tak mis gibi. Hadi git sözümü dinle. Satacak olursanda haberim olsun...[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 eyvallah kavel kardeş..rami nasıl iyimi:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 şimdi şöyle sistemin güzel aslında bence işlemcin kötü değil ,iyi bir ekran kartı + ram ile bütün oyunları oynarsın 1 yıl boyunca fakat ilerde upgrade ediceğin zaman şimdi alıcağın ramler boşa gidicek he ama anakartın p4 işlemci destekliyosa hangi hızlara kadar destekliyo onu bi kontrol et paran varsa bi p4 işlemci al bide ekran kartı ile ram,yoksa öncelik ekran kartı-ram- cpu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 niye boşa gitsin abi. uygun bi fiyattan bana satacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar