Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Ders kitabı ve almayı planladığım çeşitli kitaplara kaynak yaratabilmek için elimdeki -neredeyse sıfır olarak niteleyebileceğim temizlikteki- fantezi türündeki kitapları satıyorum. Unutulmuş Diyarlar'ın Anayurt ve Karanlığın Şafağı'na kadar olan 10 kitaplık serisi. Ejderhamızrağı'nın Ruhdöveni ve Silah kardeşliği kitapları harici diğerleri. İkinci nesil vs. bünyede bibliyomanlık olduğundan kitapları yarım açarak okuduğumdan kapaklarında hemen hemen hiç kırılma bulunmamakta. piyasada sanırım 15 ila 20 milyon arası bir fiyata satılmakta ki ben de taa vaktiyle benzer fiyatlar üzerinden satın almıştım. kitaplar temiz olduğu için 10 milyon gibi bir fiyat düşünüyorum. ama dediğim gibi fiyatta esneğim. asıl amaç alacağım ders kitapları vs. olunca toplam bedel üzerinden de konuşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Selam, Kitaplari ideefixe fiyatlari ustunden belirlemende fayda var. Bu arada unutulmus diyar'larin 10 kitabi icin toptan bir fiyat belirlersen -ve ay basina kadar elinde kalirsa- alabilirim =) Hic okumadim o seriyi ama sevecegimi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 şimdi öncelikle alacağım kitapların fiyatları benim için belirleyici oluyor. ortalama 30 ile 50 milyon arası bir fiyata sahip olduğu için kitaplar ben de 10 milyon gibi bir temel fiyat belirledim. gittigidiyor.com'a filan baktım fiyat örneği için orda da 7-8-10 milyon gibi bedeller belirlenmiş. unutulmuş diyarlar serisi ilk kitabı olan anayurt dışında hiçbir hasar yok. o anayurtun da tek hasarı aldığım ilk kitaplardan oluşu nedeniyle hafif bi eskimişlik. kitap kapaklarında kırık, ortalarında fazla ayrılmışlık yok. 1 kere okudum ve kütüphaneye dizdim hatta. ama dediğin gibi toptan bir fiyat belirleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 tekrardan up. fiyat tekliflerine açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 raist ile drizzt in modası geçti sanırım, 6-7 yıl önce olsa anında giderdi. galiba edward var şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Ejderha Mızrağı için bir fiyat söyleyebilirmisin acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 kitaplar tamamen temiz diyebilirim. toplam 10 kitap var. 80'e bırakırım. uyarı geldi ejderha mızrağı serisi için 100 milyon istemeliymişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 up diyesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Arkasokak said: kitaplar tamamen temiz diyebilirim. toplam 10 kitap var. 80'e bırakırım. uyarı geldi ejderha mızrağı serisi için 100 milyon istemeliymişim. Evet 100 minimum fiyat olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar