Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Kitap Serileri

Arkasokak

Öne çıkan mesajlar

Ders kitabı ve almayı planladığım çeşitli kitaplara kaynak yaratabilmek için elimdeki -neredeyse sıfır olarak niteleyebileceğim temizlikteki- fantezi türündeki kitapları satıyorum.

Unutulmuş Diyarlar'ın Anayurt ve Karanlığın Şafağı'na kadar olan 10 kitaplık serisi.

Ejderhamızrağı'nın Ruhdöveni ve Silah kardeşliği kitapları harici diğerleri. İkinci nesil vs.

bünyede bibliyomanlık olduğundan kitapları yarım açarak okuduğumdan kapaklarında hemen hemen hiç kırılma bulunmamakta.

piyasada sanırım 15 ila 20 milyon arası bir fiyata satılmakta ki ben de taa vaktiyle benzer fiyatlar üzerinden satın almıştım. kitaplar temiz olduğu için 10 milyon gibi bir fiyat düşünüyorum. ama dediğim gibi fiyatta esneğim. asıl amaç alacağım ders kitapları vs. olunca toplam bedel üzerinden de konuşabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi öncelikle alacağım kitapların fiyatları benim için belirleyici oluyor. ortalama 30 ile 50 milyon arası bir fiyata sahip olduğu için kitaplar ben de 10 milyon gibi bir temel fiyat belirledim. gittigidiyor.com'a filan baktım fiyat örneği için orda da 7-8-10 milyon gibi bedeller belirlenmiş. unutulmuş diyarlar serisi ilk kitabı olan anayurt dışında hiçbir hasar yok. o anayurtun da tek hasarı aldığım ilk kitaplardan oluşu nedeniyle hafif bi eskimişlik. kitap kapaklarında kırık, ortalarında fazla ayrılmışlık yok. 1 kere okudum ve kütüphaneye dizdim hatta.

ama dediğin gibi toptan bir fiyat belirleyebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...