Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 şimdi oncekilere baktım tamolarak bunun cevabı verilmemiş... ben şöyle bi program arıyorum, mesela elinize şarkıyı aldınız, vocallerini siliyosunuz ve yerine kendi mikrofonunuzdan yaptıgınız vocalleri kopyalıyosunuz ve artık şarkı sizin yorumunuzda oluyo... yada gitarları cıkarıp kendi çalışınızı eklyebildiginiz bi program var mı?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 adam gibi cevap vermicektiysen hic vermeseydin... normalde zaten vocalin kapatılabildiği programlar var ama ben silmek istiorum... illaki vocali kayıt etmesine gerek yok, ben kendim kayıt eder ikisini de aynanda başlatıp hallederimd de önemli olan o formatı sarkıdan silmesi[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 öyle bi program yok, olamaz da. senin dediğin gibi bişey olduğunu da zannetmiyorum, çünkü midi değil ki bu? hepsi birleştirilmiş. yani aletin herhangi bi sesin ne olduğunu anlaması gibi bi imkanı yok. varsa da görmek isterim.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 vocal remover diye bir winamp plugini var.vocalin sesini kısıyor ama yanında bazı aletlerin sesleride gidiyor.download.com da var[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 duble [Bu mesaj EarS tarafından 22 Mayıs 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 banada bu tip bişi lazım ama direk vocali kapatsa yeter bana, kayıta gerek yok onu hallederim... baska daha iyi program varsa bildiginiz yazın cekinmeyin :)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: BOccOB, 23 Mayıs 2004 10:51 tarihinde demiş ki: said: Zed, 22 Mayıs 2004 22:34 tarihinde demiş ki: öyle bi program yok, olamaz da. senin dediğin gibi bişey olduğunu da zannetmiyorum, çünkü midi değil ki bu? hepsi birleştirilmiş. yani aletin herhangi bi sesin ne olduğunu anlaması gibi bi imkanı yok. varsa da görmek isterim. Bende bunu daha alaycı bir biçimde açıklamıştım ama topic i açan arkadaşın kapasite yetmemiş... yapmayın etmeyin ya paticik böle bi forum diildi... biri espiri yapardı diğeri rahatsız olduysa kibarca sölerdi yada gülerdi... yok arkadaşın "kapasitesi yetmemiş", yok senin "seviyen çok düşük anlamassın" muhabbetleri yakışmıo patilere.... kirletmeyelim lütfen[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 abi müzikle vocal'i tamamen ayıran yazılım daha yeni yazıldı.nerden mi biliyorum? ablam bunu master tez'i olarak verdi.amerikadan ve ingiltereden konferanslara kabul edildi.temmuzda texas'a gidiyor.isteyene input ve outputları gösterebilirim.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 işte hll olsun ra_d... aynen fizbanın deyimiyle kapak olsun size(ana muhalefete) bu... su kapasite olayına da aklımı erdiremiorum... arkadaş sen cok mu asmıssın ki bu yorumu yapma hakkına sahip olabiliyosun? neye dayanarak bunu yazdıgını da acıklamanı istiyorum... sacma salak seyler yazacağına hiç yazma daha iyi diyorum geliyosun yine laf atıyosun... arkadaş cidden diyorum deişmeye başladı yapı burda ve bunu okuyunca aklıma direk nebula forumları geldi neden bilmiyorum... sonuc olarak ayıran program var bende oldugunu biliorum ve bilmediğim için ra_d'a adını soruyorum; asıl hiçbişi bilmeden "abi filmden bıret pidi cıkarıp yerine kendimi sokabilceem bi program arıyom lan" diyen kimse lamer davranışlarının ötesinde bi harekette bulunmuştur...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 bi dakka ben bunu kimseyi bozmak için söylemedim.bunu belirteyim.ayrıca yakın zamana kadar bunun yapılamıyacağını düşünülüyodu.yani daha önce aynı ortamda konuşan iki insan sesini ayırmışlardı ama hiç müzikle insanı ayırmamışlardı. ablamlarda bu işe müzikteki bütün enstrumanları ayırmaya çalışarak başladılar.ama mesela flüt klarnet keman gibi enstrumanlar ayrılmıyorlardı.bunun yaparkende insan sesini öncelikle ayırmaları gerekiyordu.onu ayırınca bunun daha önce hiç yapılmadığını öğrenip hemen makale yayınladırlar. bide o programın daha bi ismi yok.yani o akademik bi program.öyle end user için yazılmadı.istenilen parametreleri girmeniz için signal processing bilmeniz lazım.yani öyle bi programın varlığını bilmen zor çünkü taş çatlasa bir ay önce yayınladılar makaleyi. tabi her ay çıkan IEEE dergilerini takip etmiyosan.onlaında sadece üyelere satıldığını düşünürsek. :-) yani kısacası ailecek zekiyiz,bilmem anlatabiliyomuyum :P[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ya abicim şunu kastediyorum ben senin dediğin daha ayrı...(ayrıca bozdun bile :-P ) şimdi kayıt programları varya studyoda, hepsi ayananda kayıt olunuyo ama ayrı ayrı da çalınabiliyo... yani kapatabiliyosun... ben işte normal müzikleri normal fileları o formata cevirmek istiyorum diyim kısaca, bana ne onerionuz diyorum... snein ablanınki gibi komplekse kacmaya gerekl yok :)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 işte o dediğin ayrı ayrı açlınmış kanallar oluyo.yani onlar tek başlarına kaydedilmiş ve daha bilreştirilmemiş müzikler oluyo.şimdilik birleştirdikten sonra tüm aletleri ayıran bi teknoloji yok.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır [Bu mesaj Ra_d tarafından 23 Mayıs 2004 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: EarS, 22 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: vocal remover diye bir winamp plugini var.vocalin sesini kısıyor ama yanında bazı aletlerin sesleride gidiyor.download.com da var hiç başarılı deildir ama gene de deniebilirsin. arkadan wokaller kısık olarak gelmeye dewam eder we wokallere benzer tiz sesleri (sinitizayzır seslerini mesela) de uçurabilir beraberinde[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: BOccOB, 24 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: Zed e kapak olmuyor ama di mi, söylemeye yemiyo :D said: Zed, 22 Mayıs 2004 22:34 tarihinde demiş ki: varsa da görmek isterim. kapak olacaksa da rad'dan olsun, severim kendisini :)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- [Bu mesaj Zed tarafından 24 Mayıs 2004 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Bahsettiğin tarzda programlar var ama sadece vocal'in sesini eq ile oynayarak kısıyor.Vocali kısınca ses kalitesi düşüyor çünkü bazı enstürmanlarında sesi gidiyor.Bunu profosyonelce yapanlar var. Bak,Düğünde çalan,sağda solda MD ile sahneye çıkan kişilerle görüş.Bu kişiler MD'ye Vocalleri silinmiş parçayı çekiyolar.Böylece takıp üstüne söylüyolar sende bu tarz bişey yapabilirsin.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 yaw yok ben kimseye kapak olsun diye yazmadım. hele Zed'e.hiç öyle şey yazarmıyım. :lol: bu aralar aramız pek iyi.aman allah bozmasın:)[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar