SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: BabacumMostors, 26 Mayıs 2004 22:39 tarihinde demiş ki: konuşamasan bile okuduğunu anlayabiliyorsun :) aslında ben ne kralş konuşurum haaaa... r şleri de söyleyemiyorum tam fransız işte! r leri hırkğeee die okoocan o çok kolay[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 je parle kralını de français ama tu ne bilmek pas mon value[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 26 Mayıs 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 abi Fransız(!) kaldık ne diyonuz?[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 onlayn fıransısça dersi werilir :-p[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 baya fransızca bilen arkadaş varmış paticikte... tercüme için teşekkürler.. ben de çat pat anlarım biraz ama unuttuk artık...lakin ingilizce gibi rahat ve cool bir dil varken fransızcanın ne kadar önemi kalmıştır o da tartışılır...sonuçta fransızca 19. yy da kaldı ingilizce ise 20. yy başından beri dünyaya hakim tabi bunda fransızların salaklığı ve korkaklığının da büyük payı vardır mutlaka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Bende Saint Benoitdayım ve fr notlarım genelde 4 ,n altına düşmnez , her yaz yaz okulan giderim fr'ye aylarca kalırız .. Geçenlerde uni için Nice'e gittim bi derse girdim , hoca bi başladı konuşmaya .. Allahh..[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar