Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Bende her yeni geleni gördüğümde yeni gelmediğime dua ediyorum nedense :=) yoksa direkman çeker geri giderdim. Taşınsın hatalı açmışım yeniydim oranın dizi ve film üzerine olduğunu düşündüm demiş ehehe Biraz relax yeni gelenlere , zaten formata uymuyorlarsa kendi kendilerine sıkılıp gidiyorlar. Böle agresif olunca herkes gidiyor forumalra taze kan gelmiyor :P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Hoşgeldin Lyria. Taşıyorum konunu, lütfen ilgili alanı bulunan konuları Konu Dışına aç, karışıklık yaşamayalım ;] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Nefr, 27 Mayıs 2004 11:57 tarihinde demiş ki: Hoşgeldin Lyria. Taşıyorum konunu, lütfen ilgili alanı bulunan konuları Konu Dışına aç, karışıklık yaşamayalım ;] Sen sakın nefri dinleme Lütfen ilgi alanı bulunan konuları konu dışına açma bakma genel yönetici ama daha kendisi bilmiyor ehueheu[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 lool ehm evet ma sı da var onun. açmaa açmaaa=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar