Legadema Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Arkadaşlar (Özellikle tecrübeli olanlarınızın) bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Benim anladığım kadarıyla sıramala devastatordan başlarsak sıralama şu sekilde deva-anhiliator-sentinel-conqu-invader-warlord. Bu setlerin parçalarını almak için Keep Lord chestleri(ki baya zor görünüyor ordan almak), capital citylerdeki dungeonlar ve yeni gelen medallion sistemi(sc de 1 tane düşüyor 20 kişi need atıyor:P ) var. Bunların yanı sıra gene pve yaparak alınan darkpromise denen bir set daha var. Açıkcası bana statlar arasında o kadarda fark yok gibi geldi Darkpromise-invader ve sentinel-conq setleri arasında.Warlord sanırım biraz hayal gibi ama en azından darkpromise&invader yada invader&conq kombinasyonuna en hızlı nasıl ulaşılabilir bunu merak ediyorum. Uzun lafın kısası benim isteğim ise bu konuda yazdıklarım dışında bu setleri edinme yolları varsa bilginizi paylaşmanız ve hangi dungeondan hangi set parçalarının düştüğü. Kısacası ''ne nerden?'' tam olarak bilmek istiyorum :)
sardius Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bi kere armorları pve setler ve pvp setler diye ayıralım. sentinel ve darkpromise pve dungeonlardan toplayabildigin setler. sentinel (order icin söylüyorum) altdorfda ki sigmar's crypt ve warpblade tunnels denen dungeonlardan belli bosslardan düşüyor. darkpromise ise daha zor bi dungeon olan lost vale den düşüyor.(girişi avelornda) anhi-conq-invader-warlord bunlar da pvp de düşen setler ancak farklılıklar var. anhi set normal t4 pvp zone larda kalelerden kazanacagın gold bag lerden 3 parcasını alıyorsun. 1 parca playerlardan düsüyor(bot) ve bir parca da önceden gold ile vendorlarda satılıyordu. conq set fortress dedigimiz büyük kalelerden aldıgın gold baglerden düşüyor. bunda da yine bot playerlardan düşüyor renown rank 45 üstü playerlardan. invader icin şehir saldırılarına katılıp stage 1 de ki pq yu yapman ve gold bag alman gerekiyor. warlord da bi sonraki sateg den düşüyor falan böle gidiyor:) tabi 1.2.1 ile degişik bir sistem geldi. bu pvp de toplayabildigin setleri artık bazı itemler karsılıgında npc lerden alabiliyorsun. zate npc lere bakarsan ne istedigi yazar. bu yeni sistem şu demek oluyor. misal biz bu aksam inevitable citye saldırdık. pq yaptık stage 1 de ancak ben hic gold bag kazanamadım. gold bag kazanamasan bile pq yu her tamaladıgında sistem otomatik olarak cantana 1 tane invader crest denen item atıyor. bunlarda belli sayılarda biriktirip gold bag den armor alamasan bile bu itemlerle zamanla toplayabilirsin. bu olay conq icinde gecerli tabi fortress saldırılarına katılıp canta alamasan bile conq crest alıp bunlşarla biriktirebilirsin. Bu setlerin esas olayı verdikleri wardlar. mesela sehirdeki dungeonları yapabilmen icin anhi seti toplaman gerek. anhi setin her pacası lesser ward verir. bu seti toplayınca sehir dungeonlarını farmlayıp greater ward veren sentineli tamamlıcaksın. veya bua esdeger olan conq seti. bu tamalanınca da ya invader farmlicaksın eger serverında sürekli sehir saldırıları yapılıyorsa:) veya da lost vale dan darkpromise.
Legadema Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 sardius said: bi kere armorları pve setler ve pvp setler diye ayıralım. sentinel ve darkpromise pve dungeonlardan toplayabildigin setler. sentinel (order icin söylüyorum) altdorfda ki sigmar's crypt ve warpblade tunnels denen dungeonlardan belli bosslardan düşüyor. darkpromise ise daha zor bi dungeon olan lost vale den düşüyor.(girişi avelornda) anhi-conq-invader-warlord bunlar da pvp de düşen setler ancak farklılıklar var. anhi set normal t4 pvp zone larda kalelerden kazanacagın gold bag lerden 3 parcasını alıyorsun. 1 parca playerlardan düsüyor(bot) ve bir parca da önceden gold ile vendorlarda satılıyordu. conq set fortress dedigimiz büyük kalelerden aldıgın gold baglerden düşüyor. bunda da yine bot playerlardan düşüyor renown rank 45 üstü playerlardan. invader icin şehir saldırılarına katılıp stage 1 de ki pq yu yapman ve gold bag alman gerekiyor. warlord da bi sonraki sateg den düşüyor falan böle gidiyor:) tabi 1.2.1 ile degişik bir sistem geldi. bu pvp de toplayabildigin setleri artık bazı itemler karsılıgında npc lerden alabiliyorsun. zate npc lere bakarsan ne istedigi yazar. bu yeni sistem şu demek oluyor. misal biz bu aksam inevitable citye saldırdık. pq yaptık stage 1 de ancak ben hic gold bag kazanamadım. gold bag kazanamasan bile pq yu her tamaladıgında sistem otomatik olarak cantana 1 tane invader crest denen item atıyor. bunlarda belli sayılarda biriktirip gold bag den armor alamasan bile bu itemlerle zamanla toplayabilirsin. bu olay conq icinde gecerli tabi fortress saldırılarına katılıp canta alamasan bile conq crest alıp bunlşarla biriktirebilirsin. Bu setlerin esas olayı verdikleri wardlar. mesela sehirdeki dungeonları yapabilmen icin anhi seti toplaman gerek. anhi setin her pacası lesser ward verir. bu seti toplayınca sehir dungeonlarını farmlayıp greater ward veren sentineli tamamlıcaksın. veya bua esdeger olan conq seti. bu tamalanınca da ya invader farmlicaksın eger serverında sürekli sehir saldırıları yapılıyorsa:) veya da lost vale dan darkpromise. Sardius çok ama çok teşekkür ederim sana, daha güzel nasıl anlatılır bilmiyorum :) zaman ayırdığın için ayrıca teşekkürler!
dakro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 sardius said: bi kere armorları pve setler ve pvp setler diye ayıralım. sentinel ve darkpromise pve dungeonlardan toplayabildigin setler. sentinel (order icin söylüyorum) altdorfda ki sigmar's crypt ve warpblade tunnels denen dungeonlardan belli bosslardan düşüyor. darkpromise ise daha zor bi dungeon olan lost vale den düşüyor.(girişi avelornda) anhi-conq-invader-warlord bunlar da pvp de düşen setler ancak farklılıklar var. anhi set normal t4 pvp zone larda kalelerden kazanacagın gold bag lerden 3 parcasını alıyorsun. 1 parca playerlardan düsüyor(bot) ve bir parca da önceden gold ile vendorlarda satılıyordu. conq set fortress dedigimiz büyük kalelerden aldıgın gold baglerden düşüyor. bunda da yine bot playerlardan düşüyor renown rank 45 üstü playerlardan. invader icin şehir saldırılarına katılıp stage 1 de ki pq yu yapman ve gold bag alman gerekiyor. warlord da bi sonraki sateg den düşüyor falan böle gidiyor:) tabi 1.2.1 ile degişik bir sistem geldi. bu pvp de toplayabildigin setleri artık bazı itemler karsılıgında npc lerden alabiliyorsun. zate npc lere bakarsan ne istedigi yazar. bu yeni sistem şu demek oluyor. misal biz bu aksam inevitable citye saldırdık. pq yaptık stage 1 de ancak ben hic gold bag kazanamadım. gold bag kazanamasan bile pq yu her tamaladıgında sistem otomatik olarak cantana 1 tane invader crest denen item atıyor. bunlarda belli sayılarda biriktirip gold bag den armor alamasan bile bu itemlerle zamanla toplayabilirsin. bu olay conq icinde gecerli tabi fortress saldırılarına katılıp canta alamasan bile conq crest alıp bunlşarla biriktirebilirsin. Bu setlerin esas olayı verdikleri wardlar. mesela sehirdeki dungeonları yapabilmen icin anhi seti toplaman gerek. anhi setin her pacası lesser ward verir. bu seti toplayınca sehir dungeonlarını farmlayıp greater ward veren sentineli tamamlıcaksın. veya bua esdeger olan conq seti. bu tamalanınca da ya invader farmlicaksın eger serverında sürekli sehir saldırıları yapılıyorsa:) veya da lost vale dan darkpromise. valla sardi anlatmış fazla söze gerek kalmamıs.
Jaruza Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bi de kraldan düşen sovereign set var yanlış bilmiyorsam
Legadema Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 eet npclerde gördüm bende onları, duyduğum kadarıylada ondan iyisi yok sanırım.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 abi wot olan mesaji ayni sayfada neden iki kere quotelama ihtiyaci duydunuz, onu anlamadim.
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bu arada annihilator+devastator icin olay o kadar zor degil aslinda tamamen sans meselesi, orta karar bir contribition puani ve iyi zar gelirse ilk 3e girmen cok rahat. Ozellikle healerlar cok sansli (hele warrior priestler alan etkili heal dolayisiyla), 3 saatte annihilator seti fulledim war pri ile. dps'ler genelde ne kadar cok dusman oyuncu (npc degil) oldururse o kadar yuksek cont. aliyor (sanki bana bunun etkisi var gibi geldi) ha sentinel seti bir eziyet. 2 farkli karakterle 6 sigmar crypt, 7 warp blade tunnel yaptim, sonucu acikliyorum : kocaman bir sifir. hala annihilatoruz. dusman sehirlerine gitmiyorum bile, cunku biliyorum lag ve bug manyagi olacaz. tek amacim lost vale'i gorebilmek :)
sardius Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 hakkanın dedigi gibi lv de bugsız sayılmaz:) evet wp ler öle azgalda wp mi 2 aksamda fulledim anhi ile. sans ki sentinelide 3-5 girişte fulledim. şehre gittim 2 parca invaderım var. lv ye girdim eldiven ve kemeride aldım:) hızla gearlanıyor warrior priestim:) NOT: lega bide su olay var ancak. ward yönünden birbirine es olan setler mesela invader ve darkpromise gibi, verdikleri set bonusları farklı oluyor. mesela benim wp için invader set full dps spec icin ayarlanmış str ve melee crit gibi şeyler veriyor. ama darkpromise da heal spec icin iyi. ben healer olarak oynadıgım icin invader degil darkpromise toplamam gerek. işte sende oynadıgın spece göre hangi setin bonusları sana hitap ediyorsa onun pesine düşmen lazım ki statlerında max seviyeye cıkabilesin.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ne güzel ya millet kısa zamanda anniyi fullüyor. keeplerden aldıgım max cont point 150 ve attığım zarlar 500ü geçmiyor bu garip marauder naapsın şimdi? sadece bir ward kaldı şehir dungeonlarına girebilmek için ama yok arkadaş alamıyorum. Bir tek omuzluğu aldım onda da +50 cont puanı ile 1001 attım millette düşük attı falan baya şansa. Allahtan token sistemi getirdiler artık zamanla diğer parçayıda alabilecem. Birde dün fort savaşında 12. oldum aha dedim conq seti geliyor diye. Sonra bi baktım yanında cont. point yazmıyor... Meğer 122.mişim :D
Legadema Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 tekrar saol sardius ben immo spec BW oynuyorum araştırıcam...
Öne çıkan mesajlar