soulberry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 dream theater'ın bi şarkısı vardı. baya eskiden dinlemiştim de adını unuttum. ama garip ki melodisi aklımda kalmış. ben de çaldım kaydettim ufacık riff. çok küçük bi şey, DT'yi iyi tanıyan eden varsa bi yardımcı olursa sevinicem. bu hangi şarkı? http://www.upload.gen.tr/d.php/s5/c9m504ok/VOC001.WAV.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Pull me under Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 sağol, çektim. riffi benziyomuş da o değil ama. dediğimin başı elektronik gibi giriyodu. çok fena bulmam lazım o şarkıyı, çok fena seviyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Ne kadar önce dinlemiştin sen şarkıyı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bikaç ay oldu yani "çoook eskiden" dediğim. eylül filan vardır heralde. kaydettiğim şey ile aynı perdeden gidiyo hatta tonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 yardım etmek için dinledim ama sadece gürültü çalmışın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 These Walls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 these walls un başındaki gitar melodisi olabilir evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 -fazladan oldu bu post- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 evet işte bu, çok sağolun herkes. süper oldu vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Heh şansına Octavarium ve sonrasını bilmiyorum, neyse bilen çıkmış =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 yukarda bunun stickysi var arkadasim LUT FEN :o :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 aa lol, yeni görüyorum koca stickyi ben. neyse oldu bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar