under_the_runes Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 selam arkadalar lineage 2 yi denemek icin trial zaman yada buddy prgorami tarzinda birsey varmi. oyunu almak istiyorum ancak su andada baska bir mmorpg oynuyorum ve son derece kararsizim. oyunu deneyebilicegim (bir kac gunde olsa) bir yol varsa cok sevinirim. simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Chronicle 1 patchi gelmeden önce bi test serverı açılacağını duydum. 2 hafta filan açık kalacak sanırım. Yakında belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 topic acmiyim bende burdan sorayim sorumu :) lineage sitesindeki downloads kismindaki lineage2 beta olan mi onu yukleyince su an ki serverarda oynanir mi? 1107 mb olan biseyin beta olmasi biraz zor gibi geliyo da isi sansa birakmamak lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 bendeki beta sürümüydü sonra biraz patch çekti şu anda oynayabiliyorum :) sitedekide büyük ihtimal patch gerektirmeyen sürümdür[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük bone. küfürlü chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 underim runem gel gel deli bi oyun maden kazmioz burda hich :P[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ahaha naber abi :) biraz tartismali ayrilmistik ama olsun ozlettin kendini :) hehe abi gelicem ama cok para ya naapsak...agustosta basliycam belki ama o zamanda WoW cikio. ufff iki arada bi derede kaldim. [Bu mesaj under_the_runes tarafından 27 Mayıs 2004 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ne tartışması :P wow bozarrr :p bundaki grafikler cok daha iyi hem wowu cok kastırıcı yapıolar bea :P power playerlari engellemek icin yapilan bi sürü sey normal playerlarida bezdirio swgden bezdim wowdan daha cabuk bezerim la'da kesioz yaratiklari bakkalim ch1 gelsin o zaman degiscek bisiler. en azından[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar