Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Bildiğiniz online makale arama sitesi varmı? Databasede olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 konunun açıldığı yere dikkat etmek lazım :) Saçma bir soru oldu benimki. [Bu mesaj Qui tarafından 23 Mayıs 2004 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 bilmiorm tam olarak aradığın bu mu ama bence bi bak ..[signature][hline]in god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Aslında bu tarz ama okulun dışından giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ben bi kaç tane biliyorum ama hepsi biyolojiyle ilgili işine yaramaz heralde[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ebscohost diye bişey war ama ingilizce mi arıyosun türkçeyse bişey diyemicem[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 EBSCO ya okul dışından giremiyorum problem o zaten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Hangi okuldasın? Proxy yaparak girebilirsin sanırım. Ayrıca dışarıdan da giriliyo oraya yahu ben çok girdim ama hatırlamıyorum inan hatırlamıyorum =) Yakında gircem yine araştırmayı yapıp girip sonucu yazarım haftaya pazartesine kimyadan ödevim var.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 metu dayım girersen söylermisin pazartesiye kadarda benim ödev varda :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ===tamami ile konu dışıdır , beyenmeyen okumasın === bizim buralarda bir deyiş vardir , terbiye sınırlarindaki hali şoyle olsa gerek " ananın karnından da mı ingilizce ağlayarak çıktın ?!?" nedir bu özentilik kardeşim ya , METU'ymuş .. oraya girene kadar kaç kere metu dedin hayatında ödtü'ye ?!?! (not: sozum direk sana değil , tüm senin gibi yapanlara , ister kişisel al ister alma ) okulun kendiside ayri bişey zaten ... bu kadar kendi ülkesinden kopulur ve bukadar çorba olunur ... madem siz bir ingiliz üniversitesisiniz , eh bi zahmet "news" bölümü de türkçe olmasın ... di mi sevgili dinleyenlerim ?!? ayıp oluyo mother land de her highness queen elizabeth ile kabasakal lincoln amca üzlürler türkçe haber koydunuz oraya diye , küserler ... hem daha uncle sam wants you yane... annıosun beni dimi METU-can !!!! [Bu mesaj hired_gun tarafından 27 Mayıs 2004 03:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Hadi bende editleyim thread içine edicileri iş başında yine. [Bu mesaj Vodan tarafından 27 Mayıs 2004 03:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 1.ilk önce sakin ol sorulduğu için söyledim 2.her hangi bir amaçla metu demedim... internette girereken yada başka türlü olaylarda metu daha sık kullanılıyor. 3.mc donaldsın protestolarla kapatıldı yegane türk üni.si burası o yüzden ingiliz yada amerkiancı demen abesle iştigal olur. edit: olayın polemik olmasını istemiyorum bu arada konuyla ilgili mesaj atalım.tartışma çıkarmak için değil! [Bu mesaj Fegro tarafından 27 Mayıs 2004 03:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 jstor benim yararlandigim en gelismis makale kaynagi. ama okul disindan ulasilamiyor. eger bir sekilde ulasmayi basarirsan cok faydali bir kaynak.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar