Masticore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 said: Fury'De oynuyorum . Baştan Necro kasayım dedim PVP lvl için.Eğer kasmadıysan hiç, kasmak zorundasin'da başka türlü pvp yapamazsın.Eğer lvl 80 olayım sonra pvp lvl kasayım derseniz oyunun bırakın derim :P . Onun yerine 5-6 tane lvl 80 kas daha kolay. Neyse pvp lvl 2 oldum olduktan sonra lvl almaya başladım white sand'dan cıktım. Khopshef'teyim kasarken mob kesen milleti kesiyorum.(necronun en iyi yaptıgı şey zaten) Bir süre sonra bi ton whisper gelmeye başladı. Sizin gibiler yüzünden oyunu bırakıcam öyledir, böyledir... Bir an sogudum oyundan. Harbiden cok bayık bi kasma yöntemi kendinde zevk almıyosun karşıdakine'de oyunu zehir ediyosun. Pve'de mi başlıyım napiyim bilemiyorum. Sonra bi guildlerin pvp sıralamasına bakıyım dedim. http://aoc.yg.com/guilds?rnk=1 Tüm aoc serverları arasında ilk 30 guild'den 15'i fury'de. Hemen hemen hepside Ya iskandinav yada Rus guild'i. Fury'nin gerçekten boku cıkmış. Sorum şu Yeni bir server'da başlamaya değermi ? Doluluk oranı nasıl bunu nasıl öğrenebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bence level 80 isen değmez yani adam gibi bir guilde gir hayatını yaşa derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Anca pve yapıcam o zaman . PVP clanlarından kimse almaz lvl 1-0 karakterileri clan'a. Sırf pve yapıcaksamda niye pvp server'ına geldim :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 elysium alıyordu ve hala alanlar var. herkes anadan doğma level 3-4 olmadı ki :) şansını deniyebiliceğin guildler cidden var. futilez en iyi pvp guildi ve şu anda pve de de çok iyiler ve bir çok üyesini pvp level 1 olarak gördüm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Masticore said: Anca pve yapıcam o zaman . PVP clanlarından kimse almaz lvl 1-0 karakterileri clan'a. Sırf pve yapıcaksamda niye pvp server'ına geldim :) . furydeki durumu bilmiyorum ama illaki alirlar sen guildsiz. minigamelere katil abi. muhabet kur milletle haha. level 80 nekro diyon ya pvp leveli zaten illaki gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 yok necro kasiyorum dostum lvl 24'te o . Onun pvp lvl'ı 2 whitesand için lvl almadım. 2 oldum ve baydı artık lvl 40'ta duraksarım mini game kasarım diye hesaplamıştım artık. Asıl karakterim lvl 80 conq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Pvp değilse amaç pvp serverla hiç uğraşmayın derim pve kasın iyi bir guilde girin raidler ve minigameler ile eğlenir gidersiniz zaman içinde oradada kafanızı bozmadan gank yemeden minigameler sayesinde pvp lvl alırsınız ilerde zaten para ile serverlar arası transferlerde olacak bu yüzden pve serverda pvp lvl yapmak bir anlamıda olur istediğiniz zaman pvp veya rp-pvp servera geçersiniz ama pve serverlarda pek doluluk yok bunuda normal karşılıyorum world pvp olmayan yerde kas kas biryere kadar sonra tabi millet bu yüzden oyunda pek online olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Aquiloniaya bekleriz. Fury kadar dolu değil tabii ama kendi çapımızda aksiyonumuz var her akşam. Haftada 2-3 siege yaptığımız oluyo fln da fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Arkadaşlar şu anki durum nedir, özellikle Aquilonia. Ben çok az oynayan olduğu, grup bulamadığım için bırakmıştım oyuncu sayısı arttı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar